Meleg közlekedési lámpák jeleznek Bécsben

Forrás:COMPRESS / Verena Brkic -
jelzőlámpa tolerancia Eurovíziós Dalfesztivál gyalogos Ausztria Bécs közlekedési lámpa nyitottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes és egynemű emberalak-párok jelzik a gyalogosoknak a szabad átkelést az osztrák főváros összesen 49 darab kereszteződésében.

Június végéig tart a jelzőlámpás akció, amelyet a nyitottság és a tolerancia jegyében vezették be Bécsben – írja az Origo a Compress értesülése alapján.

Forrás:COMPRESS / Verena Brkic

A projektet, amely a Life Ball, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Szivárványfesztivál alkalmából készült, tudományos kutatás kíséri: azt vizsgálják, hogy a rendhagyó motívumokkal növelhető-e a közlekedésbiztonság. Bővebben az Origón olvashatsz az akcióról ide kattintva.

Czeizel Endre nehezen fogadta el, hogy a fia meleghttp://www.life.hu/intim/20150412-nehezen-fogadta-el-czeizel-endre-hogy-a-fia-gabor-meleg.htmlCzeizel Endre az életéről szóló könyvében arról is ír, hogy bizony nem volt könnyű feldolgoznia, amikor a fia, Gábor bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Intim--A magyaroknak a csókkamera is sok lenne, nemhogy a melegsmárhttp://www.life.hu/intim/20150506-loa-angeles-kiss-cam-meleg-par-smarolt-a-csokkameran-es-pozitivan-reagalt-a-nep.htmlHa olyan dolgokat szeretnénk látni, amik másutt működnek, csak éppen idehaza nem, szükségtelen Los Angelesig mennünk. Pedig az angyalok városában most valami elkezdődött, évtizedekbe kerülhet azonban, mire ideér. Lássuk hát, miről is van szó!Intim--Dögös egyetemista lányok és ingyen melegszex – Elkészült Budapest előítélet térképehttp://www.life.hu/news/20150505-budapest-eloitelet-terkepet-keszitette-el-a-judgmental-maps.htmlA Judgmental Maps igyekezett pontos, részletes tájékoztatást adni arról, milyen emberek élnek a főváros egyes kerületeiben. Szerinted sikerült?NewsThinkstockSzexbotrány, melegorgiák, gyilkosság: megint a Vatikánra figyel a világhttp://www.life.hu/intim/20150417-szexbotrany-orgiak-fajtalankodas-es-gyilkossag-a-vatikanban-olaszorszagban.htmlKönnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben című cikkünkben csokorba szedtük már, milyen úri csetepaték kísérték végig a család elmúlt évtizedeit. Most azonban Angiától távol, a Vatikánban áll a bál orgiák, fajtalankodás és gyilkosság miatt. Irány tehát Olaszország!Intim--Miley Cyrus kedvenc klipjében egy nagyon meleg pasi popsiszexre vágyikhttp://www.life.hu/intim/20150508-miley-cyrus-kedvenc-videoklipjeben-nagyon-meleg-pasi-popsiszexre-vagyik.htmlA botrányhősnő újra posztolt Instagram oldalára – ezúttal egy videóklipről készített fotót tett ki. Kiderítettük, hogy melyik számról és klipről van szó, és egyszerűen nem találunk szavakat.Intim--Két meleg fiú vigyáz Justin Timberlake és Jessica Biel gyerekérehttp://www.life.hu/csalad/20150508-justin-timberlake-es-jessica-biel-gyerekere-ket-meleg-fiu-vigyaz.htmlA sztárpár első kisfia egy hónapos lett, az elfoglalt szülők pedig úgy döntöttek, hogy dada segítségét kérik a gyerekneveléshez. Szokatlan módon két meleg fiút választottak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.