A nap híre! Szemműtét hajtottak végre egy halacskán

Forrás: NORTHFOTO -
szemműtét életmentés daganat hal gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
200 fontért műttette meg aranyhalának a szemét egy szerető gazdi. Az orvosoknak biztos jó szeme volt, mert aprólékos munkára vállalkoztak.

Az ötéves, Monty nevű aranyhalnak nagy szerencséje van gazdáival. A halnak, több daganat is volt a szemén, ezért kellett kés alá fektetni. A 45 perces operáció alatt a halacskát a kopoltyúján keresztül tartották életben. Bár Monty egyik szemét elvesztette az operáció alatt, az életét megmentették és azóta is vidáman ficánkol a vízben.

Forrás: NORTHFOTO
Fából készített traktor egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20150508-fabol-keszitett-traktor-egy-magyar-ferfi-puskas-istvan-traktorvezeto.htmlA tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.News--Közeledik az adóbevallás ideje – ne feledd 1%-ról te döntesz!http://www.life.hu/news/20150508-kozeledik-az-adobevallas-ideje-ne-feledd-1szazalekarol-te-dontesz-tamogasd-a-gyerekeket-allatokat-a.htmlKözeledik az adóbevallások leadásának határideje, amely az év legfontosabb időszakát jelenti az 1 százalékos támogatásra jogosult szervezeteknek, alapítványoknak. Most rajtad a sor, hogy beteg gyermekeken, állatokon segíts, vagy a kultúrát támogasd.NewsThinkstockKováts Adél lányával jótékonykodotthttp://www.life.hu/news/20150505-kovats-adel-szineszno-nagylanyaval-jotekonykodott-anyak-napjan.htmlKováts Adél számára a jótékonykodás magától értetődő. A színésznő szerencsés embernek tartja magát, hogy munkájával hozzájárulhat ahhoz, hogy másokon segítsen.News--Sokkoló! Bevarrták a szájukat a rabok Ukrajnábanhttp://www.life.hu/news/20150512-bevarrtak-a-szajukat-a-rabok-ukrajnaban.htmlBrutális módszerrel próbálják Ukrajnában felhívni az emberek figyelmét az ungvári büntetés-végrehajtási intézetében uralkodó embertelen körülményekre az őrizetesek. A rabok arra panaszkodnak, hogy szörnyen bánnak velük az őrök.NewsThinkstockItt a tökéletes fenék! A férfiak megmondták a tutithttp://www.life.hu/news/20150512-ferfiak-lerajzoltak-a-tokeletes-feneket.htmlKicsi, nagy, izmos, lapos - a fenekek olyanok, mint Gombóc Artúrnak a csoki. Mindegyiket szeretik.News--Medöbbentő ítélet: csupán 10 év börtönt kapott Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150512-10-ev-bortonbuntetesre-iteltek-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosat.htmlMég tavaly nyáron döntöttek a híres magyar divattervező gyilkosának ügyében, az ítéletet azonban mindezidáig elhallgatták.NewsMTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.