Nem csak a képernyőn elválaszthatatlan az Erős Antónia és Szellő István páros. A híradósok a munkán kívül is találtak egy közös pontot, amelyben egyfomán gondolkoznak. Pedig csak egyikük beteg.

Az idén ünnepli 10. születésnapját a cukorbeteg Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Egy Csepp Figyelem Alapítvány 10.születésnapi tortája. Pataki Zita, Csonka András, Erős Antónia, Szellő IstvánFotó: Zsigmond László/Life.hu

A szép, kerek évfordulót mi mással, egy hatalmas, természetesen cukormentes tortával ünnepelte barátai, segítői, támogatói társaságában az alapító, Antónia. Az alapítványhoz az elmúlt években számos olyan közismert híresség is csatlakozott, mint Pataki Zita, Csonka András és Szellő István, ők is jelen voltak az ünnepségen. Bejelentették, hogy az idei "Magyarország cukormentes tortája versenyre" olyan cukrászdák és magánszemélyek is pályázhatnak, akik nem cukrász ipartestületi tagok. Nevezni június 12-ig lehet az egészséges, hozzáadott cukor, fehér liszt nélkül elkészíthető tortareceptekkel.

Erős Antónia, Szellő IstvánFotó: Zsigmond László/Life.hu

"István kollégám mellettem az évek során tiszteletbeli cukorbeteg lett, és annyiszor megszúrták már a kontroll miatt, mint egy beteget. Szerencsére ő teljesen egészséges"- árulta el Antónia.

Egy Csepp Világnap
A hagyományos, immáron 10. Egy Csepp Világnapot november 15-én rendezi meg az alapítvány a SYMA Csarnokban.Az ingyenes családi egészségnapon a fellépők között szerepel Wolf Kati,Csonka András,Pataki Zita, Ada és Szellő István.