Így kabócázza torkon az egyik japán lány a másikat

kabóca fújás Japán torok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két lány próbál egymás szájába juttatni egy kabócát. Nem találunk szavakat. 

Valami nagyon furcsa történik egy japán tévéműsorban. Két lánynak egy csövön keresztül kell átfújni egymás szájába egy kabócát. Az egyiküknek sikerült a küldetés, a másiknak le is kellett nyelnie az igen méretes rovart. Fujj.

Tragédia! Súlyos veszteség érte Whoopi Goldbergethttp://www.life.hu/news/20150513-whoopi-goldberg-batyja-varatlanul-elhunyt.htmlAz egész világ azt találgatta, miért hagyta ki a The View című műsort a komikus-színésznő. Most kiderült: egy nem várt családi tragédia szólt közbe.News--Meglepő páros! David Beckham Stephen Hawkinggal találkozotthttp://www.life.hu/news/20150512-david-beckham-stephen-hawking-fizikussal-talalkozott.htmlDavid Beckham, aki néhány napja regisztrált az Instagramra, egyre izgalmasabb képeket posztol. Ezúttal a híres elméleti fizikussal, Stephen Hawkinggal bandázott.NewsAFPHűha, óriási melleket kapott a Trónok Harca sztárjahttp://www.life.hu/news/20150513-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-hatalmas-melleket-kapott-a-terminator-5ben.htmlA Trónok harca nagyon szexi khaleesi-jét, Emilia Clarke-ot mintha kicsit túlphotoshopolták volna a Terminátor 5 filmplakátján.NewsOrigoKisiklott egy személyvonat Philadelphiábanhttp://www.life.hu/news/20150513-kisiklott-egy-szemelyvonat-philadelphiaban.htmlKisiklott egy személyszállító vonat kedd este az egyesült államokbeli Philadelphia északi részén, a polgármester tájékoztatása szerint legalább öten életüket vesztették, több tucatnyian megsérültek, mintegy 60 embert kórházba kellett szállítani, hat sérültnek válságos az állapota.NewsJön a vihar jégesővel! - Riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20150512-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-az-mti-hez-kedden-eljuttatott-veszelyjelzeseben-azt-irta.htmlA szerdán várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére másod- és elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMicsoda vizsgaidőszak - Meztelenül kellett vizsgázniuk a diákoknakhttp://www.life.hu/news/20150512-meztelenul-kellett-vizsgazni-a-diakoknak.htmlEgy tanár San Diegóban teljesen pucérra vetkőztette diákjait, és úgy kellett vizsgázniuk. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.