Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájából

növekedés Kiszel Tünde udvarló felnőtt Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle.

Tünde féltve őrzött csemetéje hamarosan betölti a 14. életévét. Látva a kislány.... bocsánat nagylány legújabb fotóját, meglepődtünk, mekkorát nőt Donatella, akinek édesanyja a Fem3 Café műsorában elmondta, nem félti lányát, mert még a kéretlen udvarlókat is talpra esetten és határozottan kezeli. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy amikor egy tinédzser szerelmes lesz, akkor bizony nem az eszére hallgat majd.

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde hivatalos oldala

Énekes lesz Donatellából?

Ahogy a Life.hu megírta, ősztől rangos zeneművészeti szakközépiskolában folytatja tanulmányait Kiszel Tünde kislánya, Donatella, akit magán énekszakra vettek fel.

Fél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Liptai Claudia bombaformában van!http://www.life.hu/bulvar/20150513-liptai-caludia-szineszno-a-a-maison-marquise-megnyitojan-jart.htmlA színésznő tegnap a Maison Marquise üzlet megnyitóján járt, ahonnan gyönyörű ruhában posztolt magáról egy fotót.TV + Bulvár--Udvarlók hada bombázza Kiszel Tünde lányát, Donatelláthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-udvarlok-hada-bombazza-kiszel-tunde-lanyat-donatellat.htmlKiszel Tünde lányának egyre több fiatalember udvarol közösségi oldalán. Tünde a Fem3 Fem3Caféjában elmondta, nem félti lányát, mert még a kéretlen udvarlókat is talpra esetten és határozottan kezeli Donatella. Persze a műsorban nem csak a fiúkról esett szó, hanem a a lány tanulmányairól is. TV + BulvárOrigoPapp Gergő: "Én mindent az RTL Klubnál tanultam meg" - Így köszöntötték régi kollégái Pimasz urathttp://www.life.hu/bulvar/20150512-igy-koszontottek-regi-kollegai-az-rtl-klubnal-pimasz-urat-papp-gergot.htmlAhogy megírtuk, ősztől az RTL II-n látható a Pimasz úr ott alszik. Papp Gergő a váltásról így nyilatkozott. Régi-új munkahelyére a Fókusz kamerái is elkísérték. Nézzétek!TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoSzellő István: "A Híradó félkatonai szervezetként működik"http://www.life.hu/bulvar/20150512-szello-istvan-nem-tartja-magat-clooneynak-mondta-az-egy-csepp-ver-alapitvany-sajtotajekoztatojan.htmlA Life.hu riportere az Egy csepp vér alapítvány rendezvényén is részt vett. Szellő István híradózásról, az RTL Klub első időszakáról mesélt nekünk.TV + Bulvár--VV Dóri a Bahamákon sütteti plasztikpopóját - De kié az a tenyérnyom?http://www.life.hu/bulvar/20150512-vv-dora-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-bahamakon-napozik.htmlMicsoda Bahama mama! VV Dóri csúcsformában, a Bahamákon napoztatja kerek fenekét. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.