Az idén Vajna Timi hordja a nadrágot a szépségkirálynő-választás szervezésében!

Vajna Timi Miss Universe Hungary szépségek show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatták Vajna Timi szépségeit, akik a Miss Universe Hungary címért küzdenek meg június 6-án, az Erkel Színházban. Nagyon meglepődtünk, hogy a 16 lányból csak kettő szőke, a többiek hosszú, barna hajúak. Kulisszatitkok az idei szépségkirálynő-választásról, amit a Tv2 élőben fog közvetíteni.

Az idén nem csak egy szűk réteg lehet részese a nagyszabású show-műsornak, amit tavaly csak a szponzorok és a meghívottak köre követhetett élőben, ugyanis zárt ajtók mögött koronázták meg Kelemen Henriettát. 2015-ben bárki részt vehet a gálán, és szavazhat is a szerinte legszebb lányra.
"Köszönöm Andynek, hogy engedett a kívánságaimnak, és megváltoztathattam a koronázási show koncepcióját. Tavaly Andy elképzelése valósult meg a kabaréstílusú műsorral, ami nem felelt meg az én ízlésemnek.

Forrás: Facebook/Miss Universe Hungary 2014

Az idén győztem, így egy modern, lendületes és látványos, nagyon amerikai show-műsort állítok a színpadra,

ami a színekről és a lányokról fog szólni. A főszereplők nem csak karakterben különböznek, intelligensek, és eltérő látásmódjuk van a világról. Szintén idei változás, hogy a magyar közönség választja majd meg a Miss Universe Hungary királynőjét, erre egy külön szájtot hozunk létre, a MUH.hu-t, amin keresztül lehet szavazni. A pontszámok alapján kerülnek majd a top 5-be a lányok, akiknek egy TV2-s arcokból álló zsűri fogja a rátermettségüket, intelligenciájukat tesztelő kérdéseket feltenni.

A zsűribe meghívtunk egy világsztárt is, akinek a nevét csak a verseny előtt két héttel áruljuk el"

– kezdett bele Timi a verseny ismertetésébe,majd azzal folytatta, hogy aggódik, hogy elég férfi fogja-e nézni a szépségkirálynő-választást.

"Azért tettük a szépségkirálynő-választást június 6-ra, mert szerettük volna, ha még nem kezdődik el az iskolai szünet. Június 10-ig tart a tanítás, utána az emberek nyaralni mennek, és nem néznek tévét.
Teljesen véletlenül előzzük meg Hajdúék királynő-választását. Egy dologtól azért félek: pont akkor lesz a Bajnokok Ligája-döntő is, ami a férfiak többségét a képernyő elé fogja szegezni, és nem a lányokra lesznek kíváncsiak. Remélem, hogy míg a férfiak a focit nézik, addig a nők a szépségekben gyönyörködnek" – árulta el Timi, aki a szokásoktól ellentétben készpénzt is szeretne adni a nyertesnek, aki elektromos autót, ékszereket, utazást és szerződéseket kap majd a korona mellé.

"A versenyzők mától négy napig a szállodában maradnak, és készítik a bemutatkozó kisfilmjüket.
Május 30-tól pedig kezdődik a felkészítő tábor. Csak egy lány van, akinek az érettségire kell készülnie, őt igyekszem támogatni és elengedni a vizsgákra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.