Sokkoló fotósorozat! Walt Disney hősei modern mondanivalóval

fotósorozat animáció állatkísérlet A kis hableány környezetszennyezés Micimackó Walt Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy New York-i animációs művész, Jeff Hong megdöbbentő fotósorozatot készített Walt Disney hőseivel.

Mi lenne Disney híres karaktereivel a mai világban? Erről mesél a művész sokkoló fotósorozata. A képek olyan aktuális kihívásokra reflektálnak, mint az állatkísérletek és többek közt a környezetszennyezés.

A kis hableány olajfoltokkal, Micimackó a kiírtott erdő közepén, Dumbó az állatkertben, Bambi trófeaként, Belle a plasztikai sebésznél…

Mi a „Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!” elvét valljuk, így ha elindítottak benned valamit ezek a fotók, gondolkodj rajta: te hogyan tudnál pozitívan változtatni saját környezeteden.

101 kiskutya Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

A Szépség és a Szörnyeteg Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

Bambi Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

Lilo és Stitch Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

Dumbó Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

Micimackó Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

A kis hableány Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

Mulan Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

L'ecsó Forrás: Jeff Hong/ hintmag.com

Harry herceg eszkimó puszikat osztogatott Új-Zélandon! Mi pedig imádjuk érte!http://www.life.hu/news/20150514-harry-herceg-uj-zelandon-ismerkedett-a-helyi-kulturaval.htmlHarry herceg jó ideje Ausztráliában tölti napjait katonaként. Ezúttal azonban Új-Zélandra is kiruccant, ahol az ottani kulturális szokásokba avatták be a herceget.News--Így biciklizik egy igazi akcióhős!http://www.life.hu/news/20150514-arnold-schwarzenegger-baratnojevel-biciklizett-los-angelesben.htmlArnold Schwarzenegger komoly arccal biciklizett barátnőjével, Heather Milligannel Los Angelesben.News--Meglepő páros! David Beckham Stephen Hawkinggal találkozotthttp://www.life.hu/news/20150512-david-beckham-stephen-hawking-fizikussal-talalkozott.htmlDavid Beckham, aki néhány napja regisztrált az Instagramra, egyre izgalmasabb képeket posztol. Ezúttal a híres elméleti fizikussal, Stephen Hawkinggal bandázott.NewsAFPBréking! Kanye West doktori címet kapott és nagyon örült nekihttp://www.life.hu/news/20150512-kanye-west-doktori-cimet-kapott-a-chicago-egyetemen-es-nagyon-orult-neki.htmlKanye West tiszteletbeli doktori címet kapott a Chicagói Egyetemen. A zenész pedig annyira örült ennek, hogy beszéde közben többször is elmosolyodott.News--Gyász! Meghalt a világhírű zenészhttp://www.life.hu/news/20150515-elhunyt-b-b-king-legendas-blues-zenesz-89-eves-koraban.htmlSzörnyű veszteség érte a művészvilágot: álmában távozott az élők sorából a legendás zenész, akit mindenki a blues királyaként emlegetett. B.B. King 89 éves volt. News--Súlyos árat fizethet a TV2 az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/news/20150514-a-tv2-eden-hotel-eroszak-miatt-sulyos-buntetest-is-kiszabhat-a-csatornara-a-mediahatosag.htmlAz Éden Hotel heves botrányt kavart jelenete miatt a Médiatanács akár 200 milliós bírságot is kiszabhat a TV2-re, felfüggesztheti annak működését, a legrosszabb esetben pedig megszüntetheti a csatornát. A szerv egyébként eddig csak a korhatár-besorolás megsértése miatt büntetett hazai joghatóság alá tartozó valóságshow-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.