Megtaláltuk a legnagyobb hamburgert – ember legyen a talpán, aki ebbe beleharap

Forrás: NORTHFOTO -
étterem magas hamburger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Királyság legmagasabb hamburgerét készítette el egy étteremtulajdonos – jó étvágyat!

A hamburger nagyobb fél méternél, és mint kiderült: készítője kislányánál is. A kulináris mestermű láttán a törzsvendégek nagyon megörültek, és elosztották egymás között a hambióriást.

Forrás: NORTHFOTO
Hoppá! George Clooney felesége pocsékul főzhttp://www.life.hu/news/20150514-george-clooney-vilagihru-szinesz-felesege-amal-alamuddin-pocsekul-foz.htmlAmióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Legutóbb kikotyogta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni.News--Nudista gazdasszony borzolja egy falucskában a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150514-egy-almos-angol-falucska-eletet-felborzolta-a-nudista-gazdalkodoasszony-angie-cox.htmlEgy angliai nő úgy döntött, nem hajlandó ruhában végezni a ház körüli teendőket, így meztelen testtel, hurkáit meglebegtetve traktorozik, takarít és eteti állatait.News--Fantasztikus találmány! Megvan az átlátszó kávé receptjehttp://www.life.hu/news/20150513-fantasztikus-talalmanyra-bukkantunk-feltalaltak-az-atlatszo-kave-receptjet.htmlEgy szlovák férfi megalkotta az átlátszó kávé titkos receptjét. Ezentúl vége a jó feketéknek?News--Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.htmlMit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.News--Fából készített traktor egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20150508-fabol-keszitett-traktor-egy-magyar-ferfi-puskas-istvan-traktorvezeto.htmlA tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.News--Könnyek között érkezett Magyarországra Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150428-toaso-elod-konnyek-kozott-erkezett-magyarorszagra-miutan-kalandos-korulmenyek-kozott-kimenekitettek.htmlKalandos körülmények között kimenekítették Bolíviából Tóásó Elődöt, aki hat év után érkezett haza Magyarországra, miután vádalkut kötött a hatóságokkal.NewsFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.