X-Faktor 2015 Tóth Andi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsán átalakult Tóth Andi teste, aki bájos gömbölyűséggel nyerte meg az X-Faktort. Súlya nőtt, mérete csökkent, és lába is összement.
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Egy bájos tinit ismertünk meg Tóth Andiban, az X-Faktor nyertesében, akinek a tanulás és az éneklés volt a legfontosabb az életében. Igaz, néha táncolt, kicsit edzett, de a sport nem volt annyira rendszeres időtöltés az életében, mint manapság. Az énekesnő hetente többször is felkeresi az edzőtermet, ahol power plate segítségével izmosodik és formálja a testét. Az elmúlt hónapokban szép lassan elvesztette babaháját.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Úgy éreztem, hogy a lábam nem volt elég formás, és az oldalamon is felfedeztem egy kis úszógumit, aminek nem örültem. Ez mostanában tünedezni kezdett, de van még min dolgoznom. Azt szeretném, ha csak izom lenne rajtam, ezért heti kétszer-háromszor edzeni járok. A kockás has visszanyerése a célom, ami az X-Faktor alatt tűnt el. Már most jönnek vissza a képzeletbeli kockák, és a lábam is izmosabb lett."

"Érdekesen alakult át a testem: míg az X- faktor alatt 53-55 kiló voltam, most 57 kiló vagyok, az izom nehezebb. Ruhaméretem is változott, eddig S-es felsőt viseltem, most XS-eset kell vásárolnom, nadrágból pedig már a 34-es méret jó rám. A tiniosztály lett a tuti beszerzőhelyem. Ráadásul a lábfejem is fogyott, korábban 40-es cipőt hordtam, most a 38-as cipő jó a lábamra. Arra kifejezetten oda kell figyelnem, hogy maradjon időm pihenni és aludni. A sport testileg, a színházi próbák szellemileg fárasztanak le” –magyarázta Andi, aki elárulta, hogy van még egy-két sport, amit szívesen űzne.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Bicikliznék is, ha tudnék, de nem tudok, ugyanis gyerekkoromban nem engedték a szüleim. Féltettek, hogy olyan szerencsétlen leszek, hogy az első körnél kitöröm a nyakamat. Sajnos ezért az egyensúlyérzékem nem tökéletes, néha az edzéseken észreveszem, amikor a labdán kell ülnöm. Úszni is szeretnék, de azt sem tudok, pedig szeretem a vizet. A nyári fogadalmam az lett, hogy megtanulok, Peti, a párom megígérte, hogy megtanít”– árulta el Andi, aki ezt az évet kihagyta az iskolában, ősztől magántanulóként újra járja a 10. osztályt. Addig pedig a színházi szerepére és a koncertjeire koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.