Tóth Andi: „Ez az első szerelem az életemben"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
győztes X-Faktor tiltás szerelem Schiwert-Takács László Spoon Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor 2014-es győztesének nem volt egyszerű szerelembe esnie csapattársával, a Spoon együttes tagjával, Petivel. A műsor producere ugyanis hét lakat alatt őrizte a lány erkölcseit.

Az első X-szerelem sokáig váratott magára, ugyanis Földesi Péternek nem volt könnyű elnyernie Andi kegyeit. A fiúnak már első percben megtetszett az énekeslány, ám az X-Faktor felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László a kezdetekkor figyelmeztetett mindenkit: Andi tabu, és eszükbe ne jusson kikezdeni vele. A Spoon együttes tagja ezért visszafogta érzelmeit és türelmesen várt – írja a Best.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Esténként néha moziztunk a többiekkel, és egy ilyen alkalomkor történt, hogy amikor a fáradtságtól majdnem elaludtam, megkérdeztem Petit, az ölébe hajthatom-e fejem" – mosolygott Andi, aki elárulta, ez volt az első alkalom, amikor Peti megfogta a kezét.

„Az első randevú a Hősök terén volt, a második a Városligeti Műjégpályán. Itt csókoltuk meg egymást először" – vallotta be irulva-pirulva Andi, aki már a szüleinek is bemutatta Petit és édesapja elfogadta lánya udvarlóját.

Hódi Pamela: "Berki Krisztián szabad ember, azt csinál, amit akar"http://www.life.hu/intim/20150305-hodi-pamela-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojet-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-mar-nem.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba, leszögezte, már nem zavarják a gyermeke édesapjáról szóló pletykák, mert nem gondol úgy Berkire, mint férfira.Intim--Szabó Zsófi: "Nekem olyan fiú kell, amilyen én vagyok"http://www.life.hu/intim/20150305-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-bevallotta-milyen-ferfira-vagyodik.htmlA színésznő őszintén vallott arról, milyen férfira vágyik, de abban biztos, az ő életritmusát nem lesz könnyű követnie leendő lovagjának.Intim--Barna szépséggel látták Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/intim/20150305-gonczi-gabor-musorvezetot-miota-valik-tatar-csilla-musorvezetotol-ostromoljak-a-nok.htmlMióta a műsorvezető házassága zátonyra futott és elköltözött felesége, Tatár Csilla, belevetette magát az éjszakába, ahol ostromolják a nők.Intim--Kiderült! Nem Brad Pitt a tökéletes férfihttp://www.life.hu/intim/20150312-igy-nez-ki-a-tokeletes-ferfi-nok-es-ferfiak-szerint.htmlA filmek férfi hősei szinte mindig izmos, borostás, tökéletese hajú férfiistenségek, mint Brad Pitt, Chris Hemswort, Will Smith és társaik. Nézegetjük őket, álmodozunk róluk, de úgy látszik, mégsem őket képzeljük el a tökéletes férfiként.Intim--Détár Enikő: "Ha megkérné a kezem, igent mondanék" http://www.life.hu/intim/20150312-detar-eniko-szivesen-lenne-menyasszony-boldog-uj-parjaval-peterrel.htmlDétár Enikő boldog. Magánélete is kiegyensúlyozott, harmonikus. Kedvesének, Péternek köszönhetően sikerült túllépnie a múlton.Intim--Elit szexpartikat szervez Katalin hercegnő barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150310-katalin-hercegne-baratnoje-emma-sayle-elit-szexpartikat-szervez-a-londoni-felso-tizezernek.htmlHölgyek akár egyedül is, urak azonban csak női kísérettel vehetnek részt Emma Sayle Killing Kittens nevű szexklubjának partijain, amennyiben megfelelnek a szigorú elvárásoknak.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.