A X-Faktor 2014-es győztesének nem volt egyszerű szerelembe esnie csapattársával, a Spoon együttes tagjával, Petivel. A műsor producere ugyanis hét lakat alatt őrizte a lány erkölcseit.

Az első X-szerelem sokáig váratott magára, ugyanis Földesi Péternek nem volt könnyű elnyernie Andi kegyeit. A fiúnak már első percben megtetszett az énekeslány, ám az X-Faktor felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László a kezdetekkor figyelmeztetett mindenkit: Andi tabu, és eszükbe ne jusson kikezdeni vele. A Spoon együttes tagja ezért visszafogta érzelmeit és türelmesen várt – írja a Best.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Esténként néha moziztunk a többiekkel, és egy ilyen alkalomkor történt, hogy amikor a fáradtságtól majdnem elaludtam, megkérdeztem Petit, az ölébe hajthatom-e fejem" – mosolygott Andi, aki elárulta, ez volt az első alkalom, amikor Peti megfogta a kezét.

 „Az első randevú a Hősök terén volt, a második a Városligeti Műjégpályán. Itt csókoltuk meg egymást először" – vallotta be irulva-pirulva Andi, aki már a szüleinek is bemutatta Petit és édesapja elfogadta lánya udvarlóját.