Kiderült! Ők az Éden Hotel leggyengébb játékosai

Éden Orsi Éden Hotel 3 Éden Bence Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyertyaceremónián a 8 finalista megszavazta a leggyengébb játékosokat. Az eredmény nem volt túl meglepő. 

Bár többször is elmondták, nem esik ki azonnal az a játékos, akinek a legtöbb gyertyáját fújják el, ma este azonban Bence és Orsi közül valamelyikőjük távozik. Természetesen a döntés ismét a többiek kezében van.

Kirabolták az RTL Klub egykori sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150521-kiraboltak-vv-macit.htmlA ValóVilágból egészségügyi problémák miatt távozó kétmázsás játékost nagy csalódás érte a minap. Csúnya trükkel kirabolták. TV + Bulvár--Nevetés, sírás, őszinteség, mindennapi küzdelmek: Júniusban jön a Szelfihttp://www.life.hu/bulvar/20150521-szelfi-cimu-musor-indul-az-rtlii-csatornan.htmlJúnius 8-án startol az RTLII-n az eddigi legőszintébb, legvalósabb sorozat. A Szelfi című műsor műfaja Magyarországon idáig ismeretlen volt. Itt nincs helye előre megírt jeleneteknek, hamis történeteknek, színlelt boldogságnak, kizárólag a teljesen csupasz, néha kiábrándító igazságot tálalják a szereplők a nézőknek, szórakoztató formában.TV + Bulvár--Vajna Timit sokan kihasználjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-vajna-timi-andy-vajna-felesege-hollywoodi-showt-akar-csinalni-a-miss-universen.htmlVajna Timi, aki gőzerővel dolgozik a Miss Universe szervezésén, igazi hollywoodi showt akar csinálni. Azt is elárulta, hogy sokan ki akarják használni, hogy ő Andy Vajna felesége.TV + Bulvár--Elképesztő módszerrel szépül Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150514-balazs-klari-hihetetlen-modon-szepul-egyidoben-a-lakasaval-egy-gozgep-segitsegevel.htmlKlárika nem titkolta, hogy pár hete életében először plasztikai sebészhez fordult és felvarratta szemhéját. Az énekesnő továbbra sem híve az orvosi szépészeti beavatkozásoknak, így tényleg mindent kipróbál, hogy arcbőre fiatalos maradjon. A legjobb kezelésre akaratlanul, saját lakásában talált rá.TV + Bulvár--Kínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendégethttp://www.life.hu/bulvar/20150521-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-cicciolina-produkcioja-kiverte-a-biztositekot.htmlBár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta, jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu22 év után távozik a műsorvezető - Ma láthatják utoljára a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-david-letterman-musorvezeto-22-ev-utan-tavozik-a-cbs-televizios-csatornatol.htmlAz amerikaiak kedvenc műsorvezetője, David Letterman ma áll utoljára a kamerák elé.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.