Berki Krisztián néha kifakad, de csak ha senki sem látja

Éden Éjjel kifakadás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián szerint egy férfinak muszáj tartania magát, mindig erősnek lenni, ugyanakkor vannak olyan pillanatok, amikor ő is elfárad.

Berki elárulta, neki is vannak kifakadásai, ahogy mindenki másnak, viszont ezeket sosem mutatja a külvilág felé, kizárólag akkor borul ki, ha senki sem látja. Ha mélyponton van, tartja magát, hiszen egy férfinak minden körülmények között erősnek kell maradnia.

Gyönyörű fotót posztolt Vajna Timi – ez ám a luxus!http://www.life.hu/bulvar/20150521-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-luxusfotot-posztolt-es-egy-lamborghini-mellett-allt-modellt.htmlLamborghini és egy csodás nő – Andy Vajna igazán elégedett lehet. Timi egy álomautóval állt modellt.TV + Bulvár--Kasza Tibi elbúcsúzott rajongóitólhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-kasza-tibor-elbucsuzott-a-tv2-kasza-show-rajongoitol-es-nyari-szunetre-ment.htmlElbúcsúzott a Kasza Show rajongóitól a TV2 műsorvezetője és showmanje, Kasza Tibor. TV + Bulvár--Vajna Timit sokan kihasználjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-vajna-timi-andy-vajna-felesege-hollywoodi-showt-akar-csinalni-a-miss-universen.htmlVajna Timi, aki gőzerővel dolgozik a Miss Universe szervezésén, igazi hollywoodi showt akar csinálni. Azt is elárulta, hogy sokan ki akarják használni, hogy ő Andy Vajna felesége.TV + Bulvár--Kínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendégethttp://www.life.hu/bulvar/20150521-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-cicciolina-produkcioja-kiverte-a-biztositekot.htmlBár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta, jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huKomoly bajba került Tímea és Andy Vajnahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-komoly-bajba-kerult-timea-es-andy-vajna-viharba-kerult-a-repulogepuk.htmlViharba keveredett Vajnáék magánrepülőgépe miközben Cannes felé tartottak. TV + BulvárOrigoBerki Krisztián elkísérné Éden Tinát a mellműtétjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150520-eden-tina-szilikonmelleket-csinaltat.htmlTina, az Éden Hotel tegnap kiesett játékosa elárulta, hamarosan nagyobb keblekkel büszkélkedhet majd. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.