Kirabolták az RTL Klub egykori sztárját

rablás VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból egészségügyi problémák miatt távozó kétmázsás játékost nagy csalódás érte a minap. Csúnya trükkel kirabolták. 

Nem Rékasi Károly az egyetlen híresség, akit csúnyán kifosztottak, VV Maci is pórul járt. Ismét. Ugyanis nemrég hangszerétől fosztotta meg egy tolvaj.

A volt valóságshow-hőst egy rajongója kérte meg, hogy készíthessen vele egy közös képet, de a fotó elkészülte alatt ellopta Maci pénztárcáját.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Macinak az iratait is elvitte a tolvaj, ezért a legdühösebb az egykori villalakó.

Polgár Kriszta pocakja nem csak a baba miatt nő !http://www.life.hu/bulvar/20150520-csipkebe-bujtatta-pocakjat-polgar-kriszta.htmlPolgár Kriszta nagyon boldog, hogy második gyermekét várja, de örömébe egy kis üröm is vegyül. Már másodszor került veszélybe kisbabája, és kiderült, hogy szülés után meg kell műttetnie magát.TV + Bulvár--Boggie Bécsben második nászútját töltihttp://www.life.hu/bulvar/20150521-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyra-dontose-becsben-masodik-naszutjat-tolti.htmlAz énekesnő remekül szerepelt az Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőjén és ez férjének is köszönhető, aki mellette állt a megmérettetés előtt.TV + BulvárOrigoKínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendégethttp://www.life.hu/bulvar/20150521-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-cicciolina-produkcioja-kiverte-a-biztositekot.htmlBár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta, jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huBerki Krisztián elkísérné Éden Tinát a mellműtétjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150520-eden-tina-szilikonmelleket-csinaltat.htmlTina, az Éden Hotel tegnap kiesett játékosa elárulta, hamarosan nagyobb keblekkel büszkélkedhet majd. TV + Bulvár--Berki Krisztián szerint Hódi Pamela tiszteletlen volt velehttp://www.life.hu/bulvar/20150520-berki-krisztian-szerint-hodi-pamela-tiszteletlen-volt-vele.htmlAz Éden Éjjelt ismét együtt vezette Berki és Pamela, és ezúttal is tanúi lehettünk egy kis összezörrenésre közöttük. TV + Bulvár--Sejtelmes fotót posztolt Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-gaspar-evelin-sejtelmes-fotot-posztolt.htmlGáspár Evelin ismét nagyon szexi. Instagramjára sejtelmes fotót posztolt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.