VV Macit kirabolták, ellopták a hangszerét

videoklip lopás gépkocsi VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Macira rájár a rúd mostanában, kivéve, ha szexről van szó. A VV7-et elhagyni kényszerülő játékost kirabolták, mégpedig elég banális módon.

Csak döbbenten csóváljuk a fejünket, hogy történhet meg ilyen rablás a Duna-parton. A napokban videoklipet készítő, szexszel fogyó VV-játékosnak ellopták a szaxofonját, mégpedig a kocsija csomagtartójából, és nem is akárhogyan!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Este a sötétben a Duna-parton állt a kocsink, pakoltunk be. Felnyitottuk a csomagtartó hátulját, amibe sok holmit beraktunk, majd a kocsi elejéhez mentünk úgy, hogy nyitva hagytuk a hátulját. Egyszer csak szól a társam, hogy úgy látta, mintha behajolt volna valaki a csomagtartóba. Hátramentem és döbbenten vettem észre, hogy hiányzik a szaxofonom. A tokjával együtt lopták el. Mi ebből csak annyit láttunk, hogy rohan vele egy ember, mint a nyúl, úgy jó 200 méterre. Ordítottunk utána, hogy dobja el, úgysem tud mit kezdeni vele. Én is szaladtam a saját pillesúlyommal utána, de hiába. Ha akkor valaki földrengést érzékelt a környéken, az csak én voltam. A kár körülbelül 180 ezer forint lett, ennyibe került a hangszerem" - osztotta meg velünk a VV-t betegsége miatt feladni kényszerülő Maci, aki úgy ítéli meg, hogy az új klipje elég megosztóra sikerült. Az együttes sok negatív kritikát kapott, ami a VV előtt ritkán fordult velük elő. Nézd meg te is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.