Harmadszor is megmérettette csinos lányait a Hooters amerikai étteremlánc, amely 2012 nyarán nyitott meg Budapesten. A legszebb lány idén, aki a Las Vegasban megrendezésre kerülő világversenyen hazánkat képviseli, Molnár Dalma lett, aki harmadszor futott neki a versenynek.

Dalma korábban megnyerte a Főiskolák Szépét és a Beach Girlt is, az idén pedig megválasztották a Hooters szépének. A lányok több körben vonultak fel a zsűri előtt, amelyben Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese, Ganxsta Zolee és Czanik Balázs mustrálta a formás lányokat. A pincérnők először az étterem egyenruhájában, majd mókás jelmezekben, végül bikiniben mutatták meg magukat.

Nézd meg, kik indultak a versenyen, és mely ismert emberek drukkoltak nekik!

/1505/Nyusz201552312136

Persze az utolsó kör váltotta ki a legnagyobb ovációt a leginkább férfiakból álló nézők között. Mi nagyon meglepődtünk, mert igazán eltérő karakterű, hús-vér és csodaszép lányok is indultak a megmérettetésen, akik nem hasonlítanak a magyar szépségversenyek egyenlányaira.
Nem kérdés, hogy ő a legjobb! Pont olyan a nyertes, mint a tavalyi királynő! Igazi, amerikai típusú lány" – kommentálták az eredményt a versenyt néző férfiak. És mit kell tudni a budapesti 22 éves szépségről, azon kívül, hogy ezen a rendkívüli helyen pincérkedik?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„BKF-re járok, kereskedelem-marketing szakra. Addig dolgozom a vendéglátásban, amíg be nem fejezem az iskolát. Jelenleg nincs párom. Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy kiutazhatok Las Vegasba, és egy nemzetközi versenyen mérettethetem meg magamat. Nem gondoltam korábban rá, hogy a hazánkban felkapott két szépségversenyen, a Miss World Hungaryn vagy a Miss Universe Hungaryn elinduljak. Inkább nem mondom meg, miért, kamuzni nem szeretnék" - mondta a nyertes.
Nem hagytuk annyiban, megkérdeztük a többi lányt is, hogy miért nem tűntek fel még a legrangosabb hazai megmérettetéseken. Meglepő választ kaptunk!
„Mi dolgozunk, nem érünk rá ezzel foglalkozni"