csajozás Scmuck Andor szerelem politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.

Schmuck Andor korábbi partnerei, felesége, Krisztina és legutóbbi párja, Linda mindketten rendkívüli szépségek voltak. Ezért nem lepett meg minket, hogy a pár hete szakított politikus máris gyönyörű nők körében töltötte az estét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A párkapcsolatban a legfontosabb, hogy az ember párjának a szándékai legyenek komolyak,

csak úgy nem dobom oda a testemet.

A szépségverseny pedig olyan, mintha a Louvre-ba mennél: minden gyönyörű dolgot látsz, de büntetlenül semmit sem lehet hazavinni" - mondta Andor, aki nem jönne zavarba, ha azonnal az asztalához hoznák bemutatni a szépségverseny nyertesét.

"Bemutatkozom, és átadom a névjegykártyámat neki. De ez a hely amúgy teljesen alkalmatlan arra, hogy az ember ismerkedjen. De azt gondolom, hogy váltott lovakkal nem lehet dolgozni. Most vége lett egy kapcsolatnak, köszönöm a szép három évet. Ha a sors úgy akarja, akkor úgyis jön magától a következő szerelem."

Hogy hogyan végződött az este? Nézd meg a lányokról készült képeket, és dönts el!

/1505/Nyusz201552312136

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.