Éden Bea Való Világ VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.

Vajon mivel foglalkozik, miből él most a valóságshow szereplője? És kikkel tartja a kapcsolatot az egykori lakótársai közül? Minden érdekből történik? És tényleg jár Éden Beával? Cristofel a tőle várható lazasággal minderről beszámol. Nézd meg a videót, és mindenre fény derül!

Fortyognak az indulatok az Eurovízió miatt - A dalválasztáson, a kreativitáson vagy a politikán múlik, hogy ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150524-fortyognak-az-indulatok-az-eurovizios-dalverseny-miatt-a-dalvalasztason-a-kreativitason-vagy-a.htmlMint minden Eurovíziós Dalfesztivál után, most is összecsaptak a vélemények.TV + Bulvár--Otthonában holtan találtak rá sorozatsztárrahttp://www.life.hu/bulvar/20150524-meghalt-terry-sue-patt-sorozatszinesz-aki-a-bbc-n-futo-sorozatban-grange-hillben-benny-green-t.html50 éves korában életét vesztette Terry Sue-Patt sorozatszínész.TV + BulvárOrigoSzuperpasit villantott Vajna Tímea – Ettől a sráctól te is elalélsz!http://www.life.hu/bulvar/20150524-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-az-elkepesztoen-jokepu-mariano-di-vaio-modellel.htmlMi is, mint Vajna Tímea követői, csak kapkodjuk a levegőt, ez a pasi hihetetlenül jóvágású.TV + BulvárOrigoÍme, a legszebb pincérlány! Megmérettettek a dögös lányairól híres étteremlánc felszolgálóihttp://www.life.hu/bulvar/20150523--megmerettettek-a-csinos-lanyairol-hires-etetremlanc-a-hooters-lanyai.htmlHarmadszor is megmérettette csinos lányait a Hooters amerikai étteremlánc, amely 2012 nyarán nyitott meg Budapesten. A legszebb lány idén, aki a Las Vegasban megrendezésre kerülő világversenyen hazánkat képviseli, Molnár Dalma lett, aki harmadszor futott neki a versenynek.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVitázik az álompár? Bochkor Gábor és Várkonyi Andi van, hogy külön szobában alszik!http://www.life.hu/bulvar/20150523-bochkor-gabor-es-parja-varkonyi-andrea-gyakran-veszekednek-smsen-keresztul.htmlBochkor Gábor egy interjúban bevallotta: előfordul, hogy párjával, Várkonyi Andival akár napokig is vitatkoznak, mire megoldják a konfliktusokat.TV + Bulvár--Hihetetlen! Kozsó feltámadthttp://www.life.hu/bulvar/20150523-agymutete-utan-szegeden-ter-vissza-a-szinpadra-kozso.htmlNem rég még logopédus tanította újra beszélni, két hét múlva azonban már újra koncertezik az agyműtéten átesett énekes.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.