Nem csak egy városi legenda, hogy a gyönyörű magyar lányoknak a Forma–1-es pilóták is nagy rajongói. A hamarosan boltokba kerülő, A láthatatlan légiós című könyvből ez világosan kiderül!

"Este elindultunk az F1-pilótákkal bele a nagy magyar éjszakába, persze a legszebb modell lányok társaságában. (...) A szponzor cigigyár minden verseny alkalmából adott egy tisztes fogadást a Gundelben, mert drágább helyet nem sikerült találni. Az aztán rendben volt. Még a sokat látott Forma–1-esek, akiket az egész világon kényeztetnek, ők is elégedetten csettintettek, hogy ez igen. Különösen, amikor belibbentek a gyönyörű magyar lányok. (...)

Forrás: AFP/Mark Ralston

 

A mi topmodelljeink nemcsak szépek, de kedvesek és hálásak is, ha sejtitek, mire gondolok.

Azért ahhoz, hogy megértsék egymást a felek, én is kellettem, legalábbis kezdetben. Lement a hivatalos program libamájjal és tokajival, ahogy kell. Kérdezgettem a hölgyeket, hogy van-e tervük az est hátralévő részére. Akadt. Azt találták ki, hogy menjünk el az akkori legdivatosabb diszkóba, a Fortunába. Talán még emlékeztek rá, ott volt a Várban. A pilótákat nem kellett különösebben kapacitálni. Hú, de gyönyörű lányokkal feszítettünk (...)

New York, 2014 Szeptember, Formula 1 After partyForrás: AFP/Brad Barket

Csak aztán hamar reggel lett, délelőtt 11-kor meg kezdődött az első szabadedzés, én kissé viharverten érkeztem. És ahogy elnéztem a velünk bulizó pilótákat, olyan nagyon tőlük sem kellett megkérdeznem, hogyan telt az éjszakájuk. De nyugi, profikról beszélünk, tudták, meddig mehetnek el, és mikortól kell már teljes erővel az autókra koncentrálni a lányok helyett. (...) Azért egy tolmácsnak észnél kell lennie. Mert ugyan ez egy csillogó világ, luxussal kibélelve, de ettől még rémisztően nagy a hajtás, az egyik héten itt, a másikon már a világ túlsó felén. És mindegyik vendéglátó igyekszik kitenni magáért, nagy üzlet ez. Bár szerintem azt nem csak udvariasságból mondták, hogy Budapesten igazán szívből jövő a vendégszeretet. (...) A lányok is, a szervezők is, a város is. Nyilván nem véletlen, hogy Bernie 1986 óta nem vitte el innen a versenyt.

Ki az a Rónai Gábor?
Rónai Gábor az 1990-es évek egyik legkeresettebb kormánytolmácsa volt. Megismerkedett a rendszerváltás utáni politikai elit számos tagjával, eljutott a Pentagonba, az amerikai Külügyminisztériumba és a CIA épületébe. Dolgozott együtt Ronald Reagannel, Jimmy Carterrel, Henry Kissingerrel, Bill Clintonnal és Tom Lantossal. A zenei és sportélet világsztárjaival fogott keze, és kalauzolta őket hazánkban, meghatározó jelentőségű, nemzetközi szerződések aláírásánál működött közre. Komoly titkok tudója, akit 15-20 év eltelte után már nem kötnek titoktartási nyilatkozatok. A láthatatlan légiós címmel könyvet adott ki regényes életéről, amely június első hetében jelenik meg. Ebből szemezgettünk!