Boggie nem szeretne Conchitás szakállat!

Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Fonogram-díj Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után kapta mikrofonvégre Csemer Boglárkát.

Conchitás szakállat ugyan nem szeretne, de a Fonogram-díjnak nagyon örült Csemer Boglárka "Boggie", aki Eurovíziós élményeiről is mesélt a Life.hu riporterének, Németh Máténak.

Gönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"http://www.life.hu/bulvar/20150528-gonczi-gabor-a-sajtobol-ertesult-rola-hogy-tatar-csilla-terhes.htmlKét nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss, vele készült interjúban.TV + Bulvár--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-kelly-osbourne-becsbe-erkezett-egy-jotekonysagi-rendezvenyre.htmlEgy jótékonységi rendezvényre érkezett Bécsbe a híres énekesnő, Kelly Osbourne, akit a Life.hu riportere rögtön mikrofonvégre is kapott. TV + Bulvár--BulvárRap Hegyi Rolival: „Lefulladsz úgy, mint a Dzsudzsák Balázsnak a verdája"http://www.life.hu/bulvar/20150526-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-ordog-nora-liptai-claudia-szabo-zsofi.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb celeb hírei.TV + Bulvár--Ötszázmillióból forgatná filmjét Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-otszazmillio-forintbol-keszul-gesztesi-karoly-filmje-melyben-stohl-andras-is-szerepet-kap.htmlSaját tőkéjét is felhasználja majd a színész-rendező ahhoz, hogy elkészíthesse filmjét, melyben Stohl András is szerepet kap – állítólag elég magas gázsiért. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huCinthya Dictator kibukott a bulvármédiárahttp://www.life.hu/bulvar/20150528-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-fotos-kibukott-a-bulvarmediara.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője nem érti, smink nélküli fotójára miért csapott le úgy a bulvár, mint egy leopárd a zsákmányára.TV + Bulvár--Kárász Róbert szerint Vajna Timi hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-karasz-robert-a-tv2-musorvezetoje-szerint-vajna-timi-hibazott-a-szepsegkiralyno-valasztassal.htmlA műsorvezető szerint Vajna Tímea hibát követett el a szépségkirálynő-választásnál, és azt is kifejtette, hogy miért.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.