Sarka Kata vetélytársa lett Vajna Timi?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebook/Vajna Timi -
Sarka Kata Miss Universe Hungary Miss World Hungary Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a Miss World Hungary, Vajna Tímea pedig a Miss Universe Hungary szépségversenyre toborozza a szebbnél szebb lányokat. 

Vajnáék szépségversenyére, a Miss Universe-re, és a Hajdú Péter és Sarka Kata által vezényelt Miss Worldre is csodaszép lányok jelentkeztek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebook/Vajna Timi

Mindkét szépségversenyen sok szép hölgy méreti meg magát, más-más típusú lány lehet a favorit a két zsűrinél. A főszervezők, Timi és Kata nem gondolják, hogy rivalizálnának egymással:

"Nem gondolom, hogy ellenfelei lennénk egymásnak, sőt kifejezetten drukkolok Timiéknek. A két versenyen más-más lánytípus lehet befutó" -nyilatkozta Sarka Kata a Blikknek.

Éden Loki elárulta, mire költi a nyereményéthttp://www.life.hu/bulvar/20150531-eden-loki-elarulta-mire-kolti-a-nyeremenyet.htmlLoki Barbarával vihette el a húszmillió forintos főnyereményt, amit elfeleztek. Az Éden Éjjelben elárulta, mire költi az őt illető tízmilliót. TV + BulvárOrigoElnöki vendége lesz Friderikusznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-friderikusz-sandor-kovetkezo-vendege-gyucsany-ferenc.htmlFriderikusz Sándor következő összeköltözős vendége a Facebookon árulta el magát. TV + Bulvár--Sarka Kata műsorvezető leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-sarka-kata-musorvezeto-lesz-a-fem3-cafen.htmlÚj szerepben próbálja ki magát Sarka Kata: Váczi Gergő partnere lesz a FEM3 Caféban. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÉden Barbara bekólázott és kiszállt a testébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-eden-barbara-bekolazott-es-kiszallt-a-testebol.htmlÉden Barbara azokról a bizarr élményeiről mesélt, amelyeket a játék alatt élt meg. TV + BulvárOrigoPuzsér Róbert kamera előtt sírta el magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150529-puzser-robert-kamera-elott-sirta-el-magat.htmlPuzsér Róbert azért engedett kamerát a mindennapjaiba, hogy megvédje a szólásszabadságot, de közben úgy érzi, munkája és közéleti vitái megmérgezik a magánéletét. Pedig valójában ő sem akar mást, „csak szeretni és szeretve lenni”. TV + BulvárOrigoBérczesi Robi terápiás eszköze a Szelfihttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berczesi-robi-a-hiperkarma-enekese-az-rtlii-szelfi-cimu-sorozataban.htmlAz RTLII Szelfi című műsorának kézi kamerája Bérczesi Robi igazi terápiás eszköze. A hiperkarma frontembere a június 8-án induló videónapló-sorozatban őszintén mesél egykori drogfüggőségéről és a „tiszta élet” nehézségeiről.TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.