Nem szívesen vezetne többé együtt műsort Berki Krisztiánnal Cinthya Dictator. A macsó szerint nem baj, a lánynak úgysem lesz erre lehetősége többet. 

"Igazából kipróbálnám Krisztián nélkül a műsorvezetést. Nagyon más emberek vagyunk, más az érdeklődésünk. Azt gondolom, sok esetben nem intelligens a humora. Ajtóstul ront a házba, és gyakran átlépi a határt"mesélte a Borsnak Cinthya, és hozzátette, Berki mindig is kislányként kezelte őt. 

Forrás: Facebook/Éden Hotel

"Jóban lettünk Berkivel, de elsősorban munkatársak vagyunk, nem barátok. Krisztián egy ambiciózus és kitartó ember, ügyesen felépítette magát, és ezeket nagyon becsülöm benne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban" – mondta Cinthya.

"Ha még mindig azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, nem ott tartanék az éle­temben, ahol most tartok. Cinthyának egyébként nem is lesz rá lehetősége, hogy újra együtt dolgozzon velem. Arról pedig, hogy én udvariatlan lennék, csak annyi hozzáfűznivalóm van: nem vagyok tapintatlan, csak kegyetlenül őszinte, és még ha ez so­kaknak fáj is, kitartok a véleményem mellett. Amúgy is szükségem van új ellenségekre, mert a régiek a rajongóimmá váltak!" – kommentálta Cinthya szavait Berki.