Tóth Gabi berágott egykori mentoráltjára

Forrás: Tha Shudras -
Tóth Gabi Tha Shudras vita X-Faktor szemét Trap kapitány összeveszés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentor és mentoráltja, Trap kapitány az erdőmentő akció közben szólalkozott össze, mert mindketten elég céltudatosan képviselték a véleményüket.

Trap kapitány, mióta az eszét tudja, aktív erdőjáró kobold, így egész legénysége küldetésének tartja a természet ápolását és őrzését. Már a Tha Shudras Revived című videoklipjének üzenete is a természet fontosságára világít rá. Az együttes által szervezett erdőmentésben többek között a zenekar egykori mentora, Tóth Gabi is részt vett, akit rajtakaphattak, amint piszkálja, ugratja egykori mentoráltját.

Forrás: Tha Shudras

„Gabi azért rágott be rám, mert ugyan segítettem neki szemetet szedni, de csak mutogattam, merre menjen, ezért felháborodott, és megcseréltük a szerepeket, utána ő dirigált nekem. Természetesen nem sokáig hagytam magam, ugyanis fogtam egy szemeteszsákot, ráhúztam Gabira, és elvittem magammal, akárcsak egy ufonauta az emberi zsákmányát" – mosolygott Trap kapitány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.