Idegeneket csókolgatott Aurelio és Benkő Dániel - Ilyen szexi a plexi

Forrás: RTLKLUB -
csók Benkő Dániel Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Japán utcáin mostanában a plexilapon keresztüli csókolózás hódít. Kipróbálta ezt a csajozás két nagymestere, Benkő Dániel és Aurelio is.

Benkő Dániel az RTL kamerái előtt vitte csajozni Aureliot. Egy átlátszó műanyag lapon keresztüli csókra győzködték az utcán sétáló nőket. Természetesen Benkő nem cicózott sokáig, rögtön az első hölgytől kikunyerált egy csókot, de Aurelio sem maradt plexiszűz.

Íme!

Hajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--VV Zsuzsa színésznő leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-vv-zsuzsa-szineszno-lesz.htmlA hétvégén rendezték meg a 2015-ös­ Világtalálkozó szépe versenyt, ahol VV Zsuzsa nagy sikert aratott.TV + Bulvár--Dopeman durván beszólt Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek http://www.life.hu/bulvar/20150603-dopeman-durvan-beszolt-demcsak-zsuzsanak-es-karasz-robertnek.htmlA nagyszájú rapper, Dopeman közösségi oldalán akadt ki Demcsák Zsuzsára és Kárász Róbertre.TV + Bulvár--Alekosz alvás előtt Julcsira és a Magenheim családra gondolhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-alekosz-alvas-elott-a-szomszedokra-gondol.htmlAlekosz elárulta, mire gondol, mielőtt álomra hajtja fejét. TV + BulvárOrigoBeszólt a tiniknek DJ Metzker Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20150531-beszolt-a-tiniknek-dj-metzker-viki.htmlDJ Metzker Vikinek szemet szúrtak a mostani tinédzserek, keményen bírálta őket a Facebookon.TV + BulvárOrigoBérczesi Robi terápiás eszköze a Szelfihttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berczesi-robi-a-hiperkarma-enekese-az-rtlii-szelfi-cimu-sorozataban.htmlAz RTLII Szelfi című műsorának kézi kamerája Bérczesi Robi igazi terápiás eszköze. A hiperkarma frontembere a június 8-án induló videónapló-sorozatban őszintén mesél egykori drogfüggőségéről és a „tiszta élet” nehézségeiről.TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.