Így védik Ördög Nórát barátnői

Fotó: Tv2 -
buli TV2 védelem barátnő Ördög Nóra zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Ördög Nóri a barátnőivel bulizni megy, a csajok féltve őrzik őt a kíváncsi szemek és zaklatók elől.

Ördög Nóri általában négy legjobb barátnőjével jár szórakozni, kikapcsolódni, vacsorázni. Ilyenkor a lányok testőrként védik Nórát – írja a hot!.

Fotó: Tv2

„Ha megkérdezik tőlük, hogy „Az ott nem az Ördög Nóri?", sokszor azt mondják: „Á, nem, csak nagyon hasonlít rá!", így védenek" – mosolygott Nóri.

Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Rendőr vigyázott Radics Gigire Amerikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-radics-gigire-megasztar-gyoztes-enekesnore-amerikaban-rendor-vigyazott.htmlGigire számtalan veszély leselkedett a tengerentúlon, és volt olyan eset, hogy rendőrök vigyáztak az aranytorkú énekesnőre.TV + Bulvár--Rihanna hasonmására bukkantunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-rihanna-enekesno-kikopott-hasonmasara-bukkantunk-bianca-guthrie-szemelyeben.htmlBianca Guthrie attól fél, hogy nem fog partnerre találni, mert túlságosan hasonlít Rihannára.TV + Bulvár--Kiakadtak a kommentelők Berki Krisztiánrahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-berki-krisztianra-kiakadtak-hodi-pamela-rajongoi-a-kommentelok-nem-ertik-miert-hagyta-el-a-csaladjat.htmlHódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke gyönyörű fotója láttán a rajongók számon kérték a magyar macsótól, miért hagyta el családját.TV + Bulvár--Életet mentenek, betegeket gyógyítanak Miss Universe Hungary lányai, ismerd meg őket!http://www.life.hu/bulvar/20150604-miss-universe-hungary-lanyai-bemutatkoznak.htmlNem csak gyönyörűek a Miss Universe Hungary indulói! A fiatal lányok közül többen is irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkeznek, hátborzongató történetek résztvevői voltak. TV + BulvárOrigoVajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket!http://www.life.hu/bulvar/20150603-kulonleges-lanyok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert.htmlSzépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő-jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell, homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.