A monacói hercegi pár is megcsodálja Magyarország szépe indulóit!

divattervező divatbemutató Magyarország Szépe induló Ruzsa Magdolna monacói herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatták a Magyarország szépe verseny indulóit! Kétezer jelentkezőből kiválasztották azt a 21 lányt, akik indulnak a Magyarország Szépe, azaz Miss World Hungary címért. Őket a monacói hercegi pár is meg fogja csodálni egy különleges divatbemutató keretében Monacóban, ahová meghívták a lánycsapatot.

Hivatalosan is bemutatta lányait Sarka Kata, aki a Magyarország Szépe liszensz egyik tulajdonosa. Péntek délelőtt az is kiderült, ki lesz a Duna Tévén közvetített gála két műsorvezetője: Tatár Csilla és Harsányi Levente fogják július 21-én élőben a műsort vezetni. Július 20-án pedig egy felvezető műsorral készül a Duna Tévé, amelyben jobban megismerhetjük a koronára vágyó indulókat. A lányok meglepően sokszínűek, mármint a képzettségüket, szakmájukat illetően. Van köztük jogász, gimnazista, informatikus, óvodapedagógus hallgató.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Nekünk már megvan a kedvencünk, kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült-e kiválasztanunk a legszebb lányt. Tavaly nem tévedtünk, amikor Kulcsár Edinára tippeltünk, és Edinát végül Londonban a világ második legszebb lányának választották meg.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A lányok még egy hatalmas lehetőséghez jutottak: a monacói hercegi pár, Albert monacói herceg és felesége, Charlene hercegnő előtt fogják bemutatni a magyar divattervezőnő, Ruzsa Magdi ruháit, akit a Monte-Carlo Polo Club hívott meg a július 5-i gálájára, és amelynek bevételét Charlene monacói hercegnő alapítványának javára alánlják fel.

Fotó: Polyak Attila - Origo
Koós Réka elfecsegte, hogy egy vitorláson foganthttp://www.life.hu/bulvar/20150604-koos-reka-elfecsegte-hogy-egy-vitorlason-fogant.htmlKoós Réka meglepő beismerést tett az I. Kékharisnya vitorlásverseny sajtótájékoztatóján.Szülei kényes titkot osztottak meg vele fogantatásával kapcsolatban.TV + BulvárOrigoOrbán Ráhel kiosztotta Demcsák Zsuzsáékathttp://www.life.hu/bulvar/20150605-orban-rahel-a-miniszterelnok-lanya-kiosztotta-demcsak-zsuzsat-es-karasz-robertet-a-tv2-mokka.htmlÁll a bál a médiában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokkában nyújtott teljesítménye kapcsán, amikor is kiosztották Alekoszt. Most a miniszterelnök lánya is megírta véleményét az ügyről.TV + BulvárOrigoSarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázzahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sarka-kata-tudja-hogy-irigylesre-melto-az-elete.htmlSarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. TV + BulvárOrigoMegvan Andor Éva utódja - Új műsorvezető a TV2-nélhttp://www.life.hu/bulvar/20150605-megvan-andor-eva-utodja-a-tv2nel.htmlTV2 Akadémián végzett híradóst választott a csatorna Andor Éva helyére, akinek távozása meglepetésként érte a nézőket és több pletykát is generált néhány hete.TV + BulvárIdegeneket csókolgatott Aurelio és Benkő Dániel - Ilyen szexi a plexihttp://www.life.hu/bulvar/20150604-aurelio-es-benko-daniel-plexilapon-keresztul-idegeneket-csokolt.htmlJapán utcáin mostanában a plexilapon keresztüli csókolózás hódít. Kipróbálta ezt a csajozás két nagymestere, Benkő Dániel és Aurelio is.TV + BulvárRTLKLUBLassan felzárkózunk az angolokhoz: ilyen a lovaspóló magyar módra!http://www.life.hu/bulvar/20150601-ilyen-a-lovaspolo-magyar-modra-tabajd-lovaskupa-lovaspolo.htmlNekünk is van ám Ascotunk csodás kalapokkal, elegáns hölgyekkel és urakkal, és persze a főszereplőkkel, a lovakkal! Tabajdon a hétvégén rendezték meg a diplomata lovaspólókupát.TV + BulvárOrigoVámos Erika: Hamarosan édesanya lehetekhttp://www.life.hu/bulvar/20150527-vamos-erika-tv2-tobb-mint-testor-musorvezetoje-hamarosan-edesanya-lehet-nyilt-orokbefogadassal.htmlHosszú évek óta vár arra Vámos Erika, hogy végre édesanya lehessen. Álma talán hamarosan realizálódik, ugyanis újabb út nyílt meg előtte.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.