Bemutatták a Magyarország szépe verseny indulóit! Kétezer jelentkezőből kiválasztották azt a 21 lányt, akik indulnak a Magyarország Szépe, azaz Miss World Hungary címért. Őket a monacói hercegi pár is meg fogja csodálni egy különleges divatbemutató keretében Monacóban, ahová meghívták a lánycsapatot.

Hivatalosan is bemutatta lányait Sarka Kata, aki a Magyarország Szépe liszensz egyik tulajdonosa. Péntek délelőtt  az is kiderült, ki lesz a Duna Tévén közvetített gála két műsorvezetője: Tatár Csilla és Harsányi Levente fogják július 21-én élőben a műsort vezetni. Július 20-án pedig egy felvezető műsorral készül a Duna Tévé, amelyben jobban megismerhetjük a koronára vágyó indulókat. A lányok meglepően sokszínűek, mármint a képzettségüket, szakmájukat illetően. Van köztük jogász, gimnazista, informatikus, óvodapedagógus hallgató.  

Fotó: Polyak Attila - Origo

Nekünk már megvan a kedvencünk, kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült-e kiválasztanunk a legszebb lányt. Tavaly nem tévedtünk, amikor Kulcsár Edinára tippeltünk, és Edinát végül Londonban a világ második legszebb lányának választották meg.

Fotó: Polyak Attila - Origo

 A lányok még egy hatalmas lehetőséghez jutottak: a monacói hercegi pár, Albert monacói herceg és felesége, Charlene hercegnő előtt fogják bemutatni a magyar divattervezőnő, Ruzsa Magdi ruháit, akit a Monte-Carlo Polo Club  hívott meg a július 5-i gálájára, és amelynek bevételét  Charlene monacói hercegnő alapítványának javára alánlják fel.

Fotó: Polyak Attila - Origo