Caitlyn Jenner ötször annyit keres nőként, mint férfiként

Forrás: Vanity Fair -
operáció motiváció műtét keresés Bruce Jenner pénz nemváltás Caitlyn Jenner jövedelem előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostohaapja a napokban esett át nemváltó műtéten. Annyi biztos, hogy anyagilag megérte az olimpikonnak.

Megérte nővé válnia az egykori Bruce Jennernek. A nemváltó műtéten átesett sztár ötször annyit keres Caitlyn Jennerként, mint korábban - írja a TMZ.

Forrás: Vanity Fair

A lap egyik forrása szerint az olimpikon immár 100 ezer dollárt, vagyis kicsivel több mint 27 millió forintnak megfelelő összeget elkérhet egy-egy motivációs előadáson tartott beszédjéért. Csak a mihez tartás végett: Kim Kardashian mostohaapja eddig 25 ezer dollárt kapott egy-egy ilyen alkalomért. Mi több, a hírek szerint a világhírű kozmetikai márka, a Mac is felkérte őt reklámarcnak, amit bizonyára busásan meg is fizetnek a sztárnak. Nem semmi!

5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian család sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát - kattints ide a Life.hu cikkéért!
A nővé vált Bruce Jenner felrobbantotta az internetet! Még Obama is üzent neki!http://www.life.hu/news/20150602-bruce-jenner-noi-cimlapfotoja-felrobbantotta-az-internetet-meg-obama-is-uzent-neki.htmlA Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.NewsOrigoMost olyan popsid lehet, mint Kim Kardashiané http://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-enekesno-szuperpopsijat-varazsolhatod-magadnak-a-szuperbugyi-segitsegevel.htmlOlyan bugyit hoztak forgalomba, amelyben bárkinek Kim Kardashian-méretű és alakú feneke lehet.Trend--Kendall Jennert megcsöcsörézte modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150527-kendall-jennert-baratnoi-hailey-baldwin-es-gigi-hadid-csocsoresztek.htmlAmi a botrányos fotókat illeti, a celebnő kezdi beérni híres Kardashian nővéreit. Ezúttal csöcsörészős fotót posztoltak barátnőivel.Intim--A terhes Kim Kardashian rózsaszín latexben sokkolhttp://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-rozsaszin-latex-ruhat-vett-fel-terhesen.htmlA celebnő, aki néhány napja jelentette be, hogy második babájával várandós, nem szokványos kismamaszerelésben, hanem egy hússzínű latex ruhában jelent meg egy eseményen.Trend--Titkos projektben szexizik Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150527-kylie-jenner-szexi-pozban-fotozkodik-egy-titkos-projektben.htmlAz Instagram-mániás Kardashian család legifjabb tagja is híve a szexi ruháknak és a villantásoknak. Ezt újfent be is bizonyította.Trend--Ikreket vár Kim Kardashian?http://www.life.hu/csalad/20150603-kim-kardashian-ikreket-var-egy-kozeli-forrasa-szerint.htmlA fenekéről híres valóságshow-sztár egyelőre nem szeretné ellopni a figyelmet nővé vált mostohaapja, Caitlyn Jenner elől, és még az orvosok sem mondtak semmi biztosat ikerterhességéről.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.