Férfiakról nem szoktak ilyet mondani, de Nacsa Olivér szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Trendi öltözékben, korábbi súlyához képest pár pluszkilóval beszélt a Life. hu-nak szerelemről, házasságról.

Pár kilót visszaszedtem, de a párom, a József Attila Színház művésznője, Pataki Szilvi azt mondta, ezt a formámat tartsam, mert túl vékony voltam, amikor megismerkedtünk. A válásom után 16 kilót dobtam le magamról. Szerencsére olyan sokat nem ingadozik a súlyom, hogy gyakran ruhatárat kelljen cserélnem. Most 2-3 kilóval többet nyomok, ha elszalad a mérleg mutatója, akkor figyelek és visszafogyok, nem olyan bonyolult tartani a súlyt, ha odafigyel az ember"- kezdett bele Olivér, aki hamarosan nyaralni indul szerelmével a romantikus Olaszországba, ahol akár a lánykérésre is sor kerülhet. 

Új dizájnnal jelent meg Olivér a barátja, Rónai Gábor könyvbemutatójánForrás: Facebook/Rónai Gábor könyvbemutatóján


„Tavaly is Toscanába utaztunk, most visszatérünk. Nagyon szeretjük Olaszországot, és szükségünk van a pihenésre. Szilvinek rengeteg bemutatója volt, az egész évet végigdolgozta a sorozatban, és mellette színházban is szerepelt. A műsorunk jól megy a Duna TV-n, jön a folytatás, hamarosan az ötödik évadot kezdjük. De ősztől komoly változások lesznek a produceri életemben is" – folytatta a humorista, aki úgy érzi, hogy nagyon a helyén van minden szempontból.
„Soha nem voltam ennyire magabiztos. Annyira együtt van most minden, hogy azt mondhatom, hogy elégedett vagyok az életünkkel. Közben egy nagyobb lakásba is költözünk, azaz egyesítünk két lakást. Ott, ahol lakom, Szilvi, a Barátok közt színésznője, megvette a szomszédos ingatlant, így összenyitjuk a két lakást, ami nagy izgalom most az életünkben. Mindig azon viccelünk, hogy haza sem tudjuk majd egymást küldeni, ha összeveszünk"- nevetett Olivér, akitől nem áll távol az újbóli nősülés gondolata.
„Azt gondolom, a kapcsolatunk van annyira mély, intenzív és érzelmileg erős, hogy ez megtörténjen, sőt várható is! A válásom után sem ment el örökre a kedvem a nősüléstől. Továbbra is hiszek a házasság intézményében, ha két ember szimbiózisban él. Eljegyzést még nem tartottunk, egyszer csak megtörténik, akár Olaszországban."