Irigy Hónaljmirigy régi fotó fotóalbum Kabai Laci Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.

Hosszú haj, bőrnadrág és western csizma... 25 éve még a strandra is ilyen szerelésben járt Kabai Laci. Az IHM dobosa ma már mosolyogva gondol vissza azokra az évekre, amikor még maga sem hitte el: a Mirigy sikerre van ítélve.

Forrás: redlemon

„Igazi rockerek voltunk! Hosszú hajam volt, amit gondosan ápoltam... Rendszeresen mentem csalánt szedni, amiből teát főztem a hajmosáshoz. Utólag belegondolva elég hülyén nézhettem ki: hosszú hajú cingár srác, bőrgatyában, western csizmában és gumikesztyűben szedi a csalánt a réten. Éjjel-nappal ezekben a cuccokban jártunk, még a strandra is így mentünk" – magyarázta Laci, aki azt is bevallotta, az elején remélni sem merte, hogy a zenekar mellett 25 éven át kitartanak a rajongók.

„Nem számítottunk rá, hogy ekkora sikerünk lesz, a második platinalemezünket ünnepeltük, de én még mindig sofőrként dolgoztam. Nem mertem felmondani, mert féltem, hogy az érdeklődés, ami körülvesz minket csak egy fellángolás. Évek után hagytam csak ott a munkahelyem, mert annyi fellépésünk volt, hogy a fáradtságtól már vezetni sem tudtam volna. A családom és a feleségem is támogatott, számukra volt a legnehezebb feldolgozni a változást, ami beállt az életünkbe" – idézte fel a zenekar dobosa a multat.

Forrás: redlemon

Sipos Peti is nosztalgiával nézegette a régi fotókat. „Mindenkinek hosszú haja volt, sőt mindenkinek volt haja! Mindannyian 10-20 kilóval könnyebbek voltunk, és nem csak azért, mert meghíztunk, hanem mert akkor még nem nyomta felelősség a vállunkat. Azt tettünk, amit csak akartunk, senkinek nem kellett megfelelni" – magyarázta Peti. „Akkoriban éjszaka jártunk stúdióba, mert csak úgy kaptunk időpontot. Éjfélre mentünk és ötig-hatig dolgoztunk, előfordult, hogy a padlón aludtunk" – emlékezett vissza az együttes frontembere.

A zenekar 25 éves születésnapi nagykoncertjén ugyan nem hosszú hajú rocker srácok állnak majd színpadra, de a mirigyek azt ígérik, hogy a régi lendületből ide is jut majd bőven, és hatalmas bulit csapnak decemberben.

Fluor Tomi egy fenevaddal él együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-uj-tetkot-villantott-bal-vallara-egy-oroszlant-tetovaltatott.htmlEgy vérszomjas fenevadat tetováltatott magára a Wellhello sztárja – mi azt is kitaláltuk, miért.TV + Bulvár--Bérczesi Robi már felszippantotta egy lakás áráthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berczesi-robert-az-rtl-klub-szelfi-musor-sztarja-mar-felszippantotta-egy-lakas-arat.htmlA Szelfie szereplője az RTL Klub hétfőn induló műsorában elmesélte, hogyan lett egy drogos rom és hogyan próbál szenvedélybetegségétől megszabadulni.TV + Bulvár--Különös szakmája van a Miss Universe Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-nagy-nikolettanak-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kulonos-szakmaja-van.htmlA TV2 Mokka adásában árulta el a szépségkirálynő, milyen különös munkája van, és éppen mit tanul.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÉnekversenyen díjazták az X-Faktorból kiesett Krizsma Gwendolinthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-krizsma-gwendolin-az-rtl-klub-x-faktor-tehetsegkutatobol-kiesett-versenyzo-enekversenyen-indult.htmlAz X-Faktor 2014-es évadában Gwendolin egészen a mentorházig jutott, ahonnan Szikora Róbert már nem vitte magával a az élő showba. Ő azonban nem adta fel az álmát.TV + Bulvár--Harry herceg alaposan megbámulta Lady Gaga dekoltázsáthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-harry-herceg-lady-gaga-dekoltazsat-bamulta-egy-jotekonysagi-esemenyen.htmlNem hibáztatjuk Harryt, aki egy jótékonysági koncert után találkozhatott a pop koronázatlan királynőjével: ez a mellkivágás valóban látványos volt.TV + Bulvár--Cuki videó! Így még sosem láthattad Ryan Goslingot!http://www.life.hu/bulvar/20150609-ryan-gosling-hollywoodi-szinesz-igy-tancol-12-evesen.htmlA Szerelmünk lapjai jóképű színésze már gyermekkorában is elbűvölte a hölgyeket.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.