A busz elé vetette magát a kutya, hogy megmentse gazdáját

Forrás: Thinkstock -
séta kutya golden retriever útkereszteződés törés sérülés baleset busz gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Stone és vakvezető ebe, Figo egy útkereszteződésen készültek átmenni, amikor egy kisiskolásokat szállító busz beléjük ment. Ha nincs ott a kutya, az idős asszony valószínűleg nem éli túl a balesetet.

Éppen szokásos reggeli sétájukról igyekezett haza Audrey Stone és 8 éves golden retrievere, Figo, amikor egy útkereszteződésben egy iskolásokat szállító busz nem vette észre a látássérült asszonyt és kutyáját.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A hírek szerint az asszony és a kutya is jól vannak, állapotuk stabil, történetük pedig mára az egész világot bejárta.

Nem is hinnéd, de a világ megmentéséhez egy nő kellhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140915-muller-peter-heti-utravaloja-igazi-ferfiakrol-es-igazi-nokrol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 145. rész.Müller PéterThinkstockKutyaként tartja menyasszonyát a férfihttp://www.life.hu/intim/20150526-kutyakent-tartja-menyasszonyat-a-ferfi.htmlEgy 30 éves New York-i férfi pórázon vezeti 21 éves menyasszonyát, szökőkutakban fürdeti, úgy bánik vele, mint egy kutyával. IntimOrigoPatrick Sondheimer - A pilóta, aki a végsőkig próbálta megmenteni a Germanwings utasok életéthttp://www.life.hu/news/20150401-patrick-sondheimer-pilota-az-andreas-lubitz-miatt-szandekosan-lezuhant-germanwings-gepet-menteni.htmlPatrick Sondheimer volt a tragikusan lezuhant Germanwings gép kapitánya, aki az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy a másodpilóta ne tudja megölni a gép utasait és személyzetét. NewsOrigoIlyen egy igazi kalandor kutyahttp://www.life.hu/news/20150513-kalandor-kutya-utazik-a-gazdajaval.htmlMaddie, a mentett kutyus gazdájával, Theron Humphrey-val utazza át Amerikát. A fotós gazdi szupercuki képeket készített kis kedvencéről. News--„Minden gondolatom a körül forgott, hogy hogyan és mivel tudnám megmenteni anyu életét”http://www.life.hu/csalad/20150407-a-lifenetwork-jon-a-baba-hadas-krisztaval-cimu-musoranak-masodik-evadja-bernadette-szulese.htmlMíg az egyik élet a halálra, addig egy másik, új élet a születésre készült. Ajtai Bernadette legkisebb gyermekének születésének körülményeit a Jön a baba második évadjában ismerhetik majd meg a nézők.CsaládOrigo45 kiló kutyakakit távolítottak el a sztárok kedvenc üdülőhelyérőlhttp://www.life.hu/news/20150504-45-kilo-kutyakakit-tavolitottak-el-aspenbol.htmlDurva! Önkéntesek távolítottak el a világsztárok kedvenc téli üdülőhelyéről, Aspenből és a Smugglers Mountainről 45 kiló kutyaürüléket. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.