Pécsi Ildikó úgy gondolja, hogy megbántották a bíróságon, ahol fia válópere zajlik, nem éppen békésen. Menye, Pártos Csilla ügyvédje szerint szó sem volt bántásról, csak felolvasták a színésznő egy korábbi, menyéhez intézett levelét.

Pécsi Ildikó szerint megbántották azzal, hogy felolvasták Pártos Csillához intézett levelét, és méltatlan szavakkal illették. A művésznő nem a saját fülével hallotta ezt, ugyanis nem volt jelen a tárgyaláson.

Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják" – nyilatkozta egy napilapnak a művésznő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Menye, Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András szerint viszont szó sem volt bántásról, csak a per egyik tényének ismertetéséről.
"Ez egy családjogi per, aminek van egy tárgya, és én, mint Pártos Csilla jogi képviselője, nem bántottam senkit. Mindenki a saját ügyfelét köteles képviselni, és ha olyan levél kerül bizonyítékként ismertetésre, amit Pécsi Ildikó írt 2015. április végén, akkor ez tény, nem pedig bárki megbántása. Én a bizonyítási eljárás keretében ismertettem a levelet, amit az ügyfelem kapott kézhez. Ha ő megkér, hogy ismertessek egy dolgot, akkor két lehetőségem van: ha úgy ítélem meg, hogy az a per szempontjából lényeges, akkor ismertetem, ha szakmailag nem látom helyesnek, erre felhívom a figyelmet, és akkor nem ismertetem. Ügyvéd vagyok, az a kötelességem, hogy az ügyfelemet képviseljem, és ahogy eddig, ezután is ezt fogom tenni. Én egy levél felolvasásával nem tudok senkit sem megbántani, hisz ez az ő álláspontja, amiért vállalnia kell a felelősséget. A nemzet színészeként azt mondhatná, hogy a fiamat fogom védeni a halálomig, és nem kellene megsértődnie" - magyarázta dr. Gerencsér András ügyvéd a bíróságon tegnap történteket.

Dr. Gerencsér szerint jelenleg a gyerektartáson megy a vita a válófélben lévő felek között. Pécsi Ildikó pedig menyét, Pártos Csillát perelheti a hatalmas budai ingatlan miatt, amiben jelenleg Csilla él.