Pártos Csilla jogi képviselője válaszol Pécsi Ildikó vádjaira

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
vád Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó úgy gondolja, hogy megbántották a bíróságon, ahol fia válópere zajlik, nem éppen békésen. Menye, Pártos Csilla ügyvédje szerint szó sem volt bántásról, csak felolvasták a színésznő egy korábbi, menyéhez intézett levelét.

Pécsi Ildikó szerint megbántották azzal, hogy felolvasták Pártos Csillához intézett levelét, és méltatlan szavakkal illették. A művésznő nem a saját fülével hallotta ezt, ugyanis nem volt jelen a tárgyaláson.

Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják" – nyilatkozta egy napilapnak a művésznő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Menye, Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András szerint viszont szó sem volt bántásról, csak a per egyik tényének ismertetéséről.
"Ez egy családjogi per, aminek van egy tárgya, és én, mint Pártos Csilla jogi képviselője, nem bántottam senkit. Mindenki a saját ügyfelét köteles képviselni, és ha olyan levél kerül bizonyítékként ismertetésre, amit Pécsi Ildikó írt 2015. április végén, akkor ez tény, nem pedig bárki megbántása. Én a bizonyítási eljárás keretében ismertettem a levelet, amit az ügyfelem kapott kézhez. Ha ő megkér, hogy ismertessek egy dolgot, akkor két lehetőségem van: ha úgy ítélem meg, hogy az a per szempontjából lényeges, akkor ismertetem, ha szakmailag nem látom helyesnek, erre felhívom a figyelmet, és akkor nem ismertetem. Ügyvéd vagyok, az a kötelességem, hogy az ügyfelemet képviseljem, és ahogy eddig, ezután is ezt fogom tenni. Én egy levél felolvasásával nem tudok senkit sem megbántani, hisz ez az ő álláspontja, amiért vállalnia kell a felelősséget. A nemzet színészeként azt mondhatná, hogy a fiamat fogom védeni a halálomig, és nem kellene megsértődnie" - magyarázta dr. Gerencsér András ügyvéd a bíróságon tegnap történteket.

Dr. Gerencsér szerint jelenleg a gyerektartáson megy a vita a válófélben lévő felek között. Pécsi Ildikó pedig menyét, Pártos Csillát perelheti a hatalmas budai ingatlan miatt, amiben jelenleg Csilla él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.