Az énekes testvére is művészvénával megáldott és ügyes kezű grafikusművész, akit a sztárok előszeretettel bíznak meg munkákkal.

ByeAlex dögös húga, Márta Amarilla, akit IDE KATTINTVA leshetsz meg, a képzőművészetben jeleskedik: színes digitális grafikákat készít, amelyeket aztán nyomtatott formában tesz fel a falra – írja a Bors

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Szerencsére már egész fiatalon rájöttem arra, hogy sokat kell tennem azért, hogy sikeres művész legyek. Alexszel nem volt egyszerű gyerekkorunk, ezért mindketten megtanultunk saját magunk boldogulni" – magyarázta a grafikusként végzett lány, aki fiatal kora ellenére már komoly munkákkal büszkélkedhet.

„Kevesen tudják, hogy az első megbízásomat Puskás Peti zenekarától, a The Bieberstől kaptam, majd a tesóm kért fel, hogy az Eurovízió svéd döntőjére én készítsem a háttérgrafikát. Egyre többen megismertek, és ma már szerencsére elmondhatom, hogy nem csak Alexnek, de Kállay-Saunders Andrásnak is én alkottam a lemezborítóját" – mesélte Amarilla, akinek nagy álma egy önálló kiállítás.