ByeAlex dögös húga sztároknak tervez lemezborítókat

Forrás: Facebook/ByeAlex -
képzőművész húg lemezborító ByeAlex tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes testvére is művészvénával megáldott és ügyes kezű grafikusművész, akit a sztárok előszeretettel bíznak meg munkákkal.

ByeAlex dögös húga, Márta Amarilla, akit IDE KATTINTVA leshetsz meg, a képzőművészetben jeleskedik: színes digitális grafikákat készít, amelyeket aztán nyomtatott formában tesz fel a falra – írja a Bors.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Szerencsére már egész fiatalon rájöttem arra, hogy sokat kell tennem azért, hogy sikeres művész legyek. Alexszel nem volt egyszerű gyerekkorunk, ezért mindketten megtanultunk saját magunk boldogulni" – magyarázta a grafikusként végzett lány, aki fiatal kora ellenére már komoly munkákkal büszkélkedhet.

„Kevesen tudják, hogy az első megbízásomat Puskás Peti zenekarától, a The Bieberstől kaptam, majd a tesóm kért fel, hogy az Eurovízió svéd döntőjére én készítsem a háttérgrafikát. Egyre többen megismertek, és ma már szerencsére elmondhatom, hogy nem csak Alexnek, de Kállay-Saunders Andrásnak is én alkottam a lemezborítóját" – mesélte Amarilla, akinek nagy álma egy önálló kiállítás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.