Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamost

Forrás: AFP -
ittas vezetés John Stamos rendőr őrizetbe vétel Bír-lak sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.

John Stamost a Bír-lak című, Magyarországon 1995 és 1999 között vetített amerikai televíziós sorozat egyik főszereplőjét alakító színészt azután tartóztatták fel a Beverly Hills-i rendőrök, hogy bejelentés érkezett hozzájuk egy feltételezhetően részegen vezető autósról.

Forrás: AFP

Az 51 éves Stamos egyedül tartózkodott gépjárművében, amikor megállították. A hírességet kórházba szállították, onnan azonban nem sokkal később hazatérhetett, és másnap reggel a Twitteren köszönte meg rajongóinak az aggódást, valamint az egészségügyi dolgozók és a rendőrök munkáját.

Kicsoda ő?

John Stamos számos televíziós sorozatban és filmben játszott eddigi pályafutása során, többek között a Vészhelyzetben is feltűnt, valamint szerepet kapott például a Küzdelmes élet (2008) című filmdrámában és a Van, aki melegen szereti (2006) című vígjátékban.
Tóth Gabi ufólánnyá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-ufolannya-valtozott-vicces-foton-nagy-dekoltazssal-pozolt.htmlVicces fotót posztolt az énekesnő, amelyen ufószemekkel és hatalmas dekoltázzsal pózol.TV + Bulvár--ByeAlex dögös húga sztároknak tervez lemezborítókathttp://www.life.hu/bulvar/20150615-byealex-enekes-dogos-huga-marta-amerilla-tehetseges-kepzomuvesz-sztaroknak-tervez-lemezboritokat.htmlAz énekes testvére is művészvénával megáldott és ügyes kezű grafikusművész, akit a sztárok előszeretettel bíznak meg munkákkal.TV + BulvárOrigoPazar nyaraláson pihen Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20150611-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-pazar-nyaralason-pihen-a-gyonyoru-venezuelaban.htmlCsodás fotókat osztott meg közösségi oldalán Várkonyi Andrea, mi pedig azt találgattuk, vajon hol ilyen mesés a tenger színe.TV + Bulvár--Tyson "megrugdosná" Ganxsta Zolee-thttp://www.life.hu/bulvar/20150610-tyson-azaz-kiss-jozsef-szinesz-megrugdosna-ganxsta-zolee-rappert.htmlKemény hajcsárt találtak maguknak Ganxstáék, akiket mostantól az őrült Tyson felügyel majd minden koncert alatt.TV + Bulvár--Ilyen egy casting az RTL Klubnál – bevállaltuk a megmérettetésthttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-osszel-indulo-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojanak-utolso-valogatojan-kiprobaltuk.htmlA Life.hu újságíróját meghívták az RTL Klub ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségkutatójának utolsó válogatójára. Most kipróbálhattuk, milyen, amikor akasztják a hóhért.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huFluor Tomi egy fenevaddal él együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-uj-tetkot-villantott-bal-vallara-egy-oroszlant-tetovaltatott.htmlEgy vérszomjas fenevadat tetováltatott magára a Wellhello sztárja – mi azt is kitaláltuk, miért.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.