Megtámadta és élve elásta egy medve az orosz nőt

Forrás: Thinkstock -
Oroszország medve orosz medvetámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 54 éves Natalja nyírfanedvet gyűjtögetett az orosz erdőben, de nem csak nedve, hanem medvéje is lett a nőnek, akire rátámadt egy. Natalját egy 80 éves barátja és annak kutyája kísérte el az erdőbe, mindhárman védekezni próbáltak, de a medve erősebb volt náluk.

Először a kutyát sebesítette meg a nem éppen kedves és rajzfilmbe illő brummogó, majd a nő lábát és a 80 éves barátja hátát karmolta össze. Az idős barátja el tudott menekülni, Natalja egyedül maradt a fenevaddal. Később kiderült, a nő segítséget hívott Nataljához.

Forrás: Thinkstock

A magára maradt Natalja ekkor úgy döntött, halottnak tetteti magát, és a taktika be is vált, kivéve, hogy a medve nekiállt eltemetni a "tetemet". Leveleket, ágakat és földet is szórt a nőre. Ezt akkor csinálják az állatok, ha későbbre akarják elspájzolni eledelüket. Mire segítség érkezett Nataljához, már csak arca és egyik keze látszott ki a földből, de még eszméleténél volt. Kórházba vitték, a medvét pedig lelőtték.

A nő így foglalta össze az eset tanulságát: "Az élet gyönyörű."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.