Szerettei bérlik Vajna Timi 21 éves húgának rózsadombi luxuslakását

Forrás: Instagram/ Palácsik Lilla -
luxuslakás Rózsadomb Palácsik Lilla Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi 21 éves húga, Palácsik Lilla manapság a rózsadombi luxuskörnyezetet élvezi. Állítása szerint a lakást szerettei bérlik.

Csodálatos, panorámás környezetben, egy rózsadombi luxuslakóparkban él Andy Vajna sógornője, Palácsik Lilla és párja, Gábor.

„A szüleim és a családom segítségével lakom itt. Szeretek itt lakni, már régóta élek itt. De hogy pontosan mennyi ideje, azt meg nem mondom. Természetesen nem az én tulajdonom a lakás, bérlik nekünk a szeretteink” – nyilatkozta zavartan Palácsik Lilla a Blikk újságírójának.

Forrás: Instagram/ Palácsik Lilla

Hollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímea

Igen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel. Nézd meg a közös fotójukat!

A lap annak is utánajárt, hogy mennyibe kerülnek a luxuslakások a környéken. „A legolcsóbb, hatvan négyzetméter körüli lakásoknak 70, a legdrágább 140 négyzetmétereseknek 150 millió forint körül jön ki az ára. Ehhez jön még a garázs, ha igénylik. Ennek az ára plusz 4,5 millió forint. Jelenleg egyetlen eladó lakásunk sincs, mind elkelt. Bérbe is lehet venni, a legkisebb lakásért 1500 eurót kell fizetni havonta” – nyilatkozta a lakások értékesítésével foglalkozó cég egyik munkatársa.

Káprázatos luxus - így időzik Vajna Tímea

Egy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége. Nézd meg a fotókat itt!

Feszültség és puskaporos hangulat a Kasza! felvételénhttp://www.life.hu/bulvar/20150617-feszultseg-es-puskaporos-hangulat-a-kasza-felvetelen-kasza-tibi-megszolalt.htmlEgy statiszta szerint nem jó hangulatban folynak a forgatások, Kasza Tibi szerint csupán szakmai viták vannak. TV + Bulvár--Singh Viki rács mögé kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150616-singh-viki-a-tv2-rising-star-enekesnoje-racs-moge-kerult-es-jol-is-erezte-magat-bezarva.htmlA Rising Strar énekesnője önként vállalta a bezártságot, sőt, még élvezte is a különleges fogságot.TV + Bulvár--Kállay-Saunders András már nincs egyedülhttp://www.life.hu/bulvar/20150616-kallay-saunders-andras-enekes-mar-nincs-egyedul-vegre-zenekart-alapitott.htmlKarrierje kezdete óta társakra vágyott az énekes, most pedig meg is érkeztek a megfelelő célszemélyek.TV + BulvárOrigoTakács Nikolas nevet változtatotthttp://www.life.hu/bulvar/20150616-takacs-nikolas-uj-nevvel-rukkol-elo.htmlAz X-Faktor egykori győztese új névvel rukkolt elő, amit előszeretettel használt amerikai turnéja során. TV + Bulvár--Stohl András ismét az RTL-ben!http://www.life.hu/bulvar/20150616-stohl-andras-szinesz-ismet-az-rtllel-forgat-a-valas-cimu-sorozatban.htmlÁllítólag már forgat a csatorna vadonatúj sorozatában Stohl András, aki ezért nem tudott jelen lenni a Vígszínház évadzáróján.TV + Bulvár--Muri Enikőt kikészítik a szomszédaihttp://www.life.hu/bulvar/20150616-muri-enikot-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnojet-kikeszitik-a-szomszedai-mert-allandoan-veszekednek.htmlAz énekesnőnek elege van a hangos veszekedésekből, amit a mellette lakó pár produkál estéről-estére.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.