Vajna Timi 21 éves húga, Palácsik Lilla manapság a rózsadombi luxuskörnyezetet élvezi. Állítása szerint a lakást szerettei bérlik.

Csodálatos, panorámás környezetben, egy rózsadombi luxuslakóparkban él Andy Vajna sógornője, Palácsik Lilla és párja, Gábor.

„A szüleim és a családom segítségével lakom itt. Szeretek itt lakni, már régóta élek itt. De hogy pontosan mennyi ideje, azt meg nem mondom. Természetesen nem az én tulajdonom a lakás, bérlik nekünk a szeretteink” – nyilatkozta zavartan Palácsik Lilla a Blikk újságírójának.

Forrás: Instagram/ Palácsik Lilla
Hollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímea

Igen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel. Nézd meg a közös fotójukat!

A lap annak is utánajárt, hogy mennyibe kerülnek a luxuslakások a környéken. „A legolcsóbb, hatvan négyzetméter körüli lakásoknak 70, a legdrágább 140 négyzetmétereseknek 150 millió forint körül jön ki az ára. Ehhez jön még a garázs, ha igénylik. Ennek az ára plusz 4,5 millió forint. Jelenleg egyetlen eladó lakásunk sincs, mind elkelt. Bérbe is lehet venni, a legkisebb lakásért 1500 eurót kell fizetni havonta” – nyilatkozta a lakások értékesítésével foglalkozó cég egyik munkatársa.

Káprázatos luxus - így időzik Vajna Tímea

Egy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége. Nézd meg a fotókat itt!