Csütörtökön a rendőrök négy holttestet találtak abban a családi házban, ahol az apa meggyilkolta feleségét, majd két kisgyermekét.

Az utcában mindenki döbbenten áll a történtek előtt, senki sem érti, mi vehette rá a férfit erre a szörnyűségre. A lakatosként dolgozó M. Imre a történtek után felakasztotta magát. Így találta meg őket a feleség édesanyja – írja a Blikk.

Az asszony egy telken lakott a lányával, de külön házban. Reggel fél nyolckor még beszélt a lányával, majd mikor fél tíz felé megpróbált bejutni a házba, azt már zárva találta. Befeszítette az ajtót, de már csak a holttesteket találta ott. A nő teljesen összeroppant, nem is tud beszélni a látottakról.

Forrás: Thinkstock

A családot a környéken zárkózottnak ismerték. Az egyik helybeli úgy emlékszik rájuk, hogy soha semmi baj nem volt velük, azonban volt olyan szomszéd, aki szerint az utóbbi időben gyakran hallottak hangos szót a házból, de az már talán sosem derül ki, mi volt a veszekedés tárgya. A két kisfiú éppen aludt, mikor édesapjuk rájuk támadt.