Korábbi párja jelentette fel az egykori szépségkirálynőt, mert gyalázó dolgokat írt róla a közösségi oldalán.

Miután első fokon felmentették Bálint Toncsit, volt szerelme felháborodva jelentette be, hogy fellebbez. A bírónő azzal indokolta az ítéletet, hogy kétséget kizáróan csak azt lehet megállapítani, hogy kikerült a sértő mondat a Facebookra, de az nem egyértelmű, hogy ki volt a címzettje, ugyanis a poszt pontos időpontja nem ismert – írja a Blikk

Forrás:Bálint Antónia/Facebook

„Mindössze annyin múlt ez a mostani ítélet, hogy nem dátummal volt a papíron a komment, ami bizonyította volna a bírónő szerint is elkövetett rágalmazást és a becsületsértést” – mondta a felperes, aki újra beadja a bizonyítékot, de ezúttal dátummal.

Bálint Toncsi, aki büszkén vállalja, hogy felszedett néhány kilót, természetesen boldogan nyilatkozott az ítélet után: „Boldog vagyok, remélem, hogy most már lassan véget ér ez a hercehurca. Nem vagyok ugyanis a pereskedés híve. A lényeg, hogy felmentettek. Nem követtem el becsületsértést, nem követtem el rágalmazást, és ez most be is bizonyosodott. Régebben nagyon megviseltek ezek a dolgok, de mostanra megerősítettem magamat. Már több bírósági tárgyaláson is bebizonyosodott, hogy igazat mondok. Azt persze remélem, hogy a jövőben már nem kell ennyit bíróságra járnom, mert természetesen lenne jobb dolgom is.”

Bálint Antónia állítja, nem küldött fekete mágiát Sarka Katára

Bálint Antónia állítja, nem jár jósokhoz, és egyáltalán nem érdekli Sarka Kata és családja. Olvasd el a Life.hu cikkét!