VV Edina adatlapja eltűnt az Erdély Arca Szépségverseny versenyzői közül. A lányt információink szerint korábbi meztelenkedése miatt kizárták. 

Fittyet hányt a szépségverseny szabályzatára Edina, és ezért bátran nekivágott a megméretésnek, amelyen a 300 induló közül az ötödik hely környékére sikerült eljutnia. A meztelenkedős és a villában készült szexelős videói miatt viszont a szervezők törölték az adatlapját. Pedig már a jelentkezésénél tudták, hogy léteznek róla pucér és nagyon pikáns felvételek.

Forrás: RTL

Edina a közösségi oldalán fakadt ki, majd a Life.hu-nak szóban is elmondta, miért haragszik a szervezőkre.

"Igaz, hogy benne van a szabályzatban, hogy pornográf videóval nem lehet jelentkezni. A regisztrációs lapomat egy hónappal ezelőtt szó nélkül elfogadták, pedig ismerték a múltamat, én nem hazudtam. Ez csak akkor lett a szervezők számára zavaró, amikor elindult a netes szavazás, és két napig én voltam az első helyen. Utána tűnt el az adatlapom. Ami bosszant, az az, hogy nem értesítettek, mielőtt inaktiváltak. Ők azt állítják, hogy felhívtak telefonon, de ez nem igaz. Miután a közösségi oldalamon ezt szóvá tettem, még meg is fenyegettek" – mesélte VV Edina, aki nem azért indult, mert el van ájulva magától.

„Nem vagyok elszállva magamtól, csak a népszerűségemet szerettem volna kihasználni, és megelégedtem volna a harmadik hellyel. Ez egy csodálatos, görögországi nyereményutazással járt volna.”