Rettenetes hírek kaptak szárnyra: meghalt BB Évi?

BB Évi BB Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas álhírek terjednek a valóságshow-szereplőről. Édesanyja végre megszólalt!

"Holtan találták Párkányi Évit, az első Big Brother nyertesét!!!! A halál oka hátborzongató!!! Sajnos ez csak idő kérdése volt, évek óta szörnyű állapotban volt!!!" - írja szenzációhajhász módon egy internetes portál. Azóta a részvétnyilvánítások sora fogadja BB Évi anyukáját, Terikét, aki nem csoda, hogy rettenetes állapotba került ettől az esettől. Érthető is, hiszen édesanyaként a legszörnyűbb dolog lenne számára, ha el kellene temetnie a saját gyermekét.

Forrás: Tv2

"Nem igaz ez az egész. Borzasztó, mit meg nem engednek maguknak emberek" - öntött tiszta vizet a pohárba dühödten az asszony, aki a Borsnak nyilatkozott a borzalmas ügyről.
Mint ismeretes, a Big Brother egykori nyertese, noha még csak 33 éves, hat esztendeje rokkantnyugdíjasként él, és pszichiátriai kezelésre szorul. Azonban az anyukája jó hírekről számolt be, úgy tűnik, javult Évi állapota.
"Szerencsére tényleg egyre jobban van most, hála az égnek" - árulta el Terike.

Mindenesetre reméljük, igaz a mondás: akinek a halálhírét keltik, hosszú életű lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.