Nem lett senki hatoslottó milliomos a héten - Ezek voltak a nyerőszámok

Forrás: Thinkstock -
nyerőszám hatoslottó lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább nő a tét a jövő heti hatoslottó sorsoláson, ugyanis vasárnap senki nem vitte el a főnyereményt. 

A héten már 130 millió forint üthette volna a markát a hat számot eltalálóknak, de mivel senkinek nem sikerült, jövő héten már 202 millió forint reményében ikszelhetnek a szerencsejátékosok.

Forrás: Thinkstock

A hét nyerőszámai a következők voltak: 2, 4, 14, 35, 41, 45

Megvásárolható a Trónok harca dildótrónjahttp://www.life.hu/news/20150621-megvasarolhato-a-tronok-harca-dildotronja.htmlKi tudja, hány nemesi család fog egymással szembeszállni a közel 300 ezer forint értékű dildótrónért. News--Tíz évig ijesztgette anyukáját a férfi - Vicces videó összeállítást készített rólahttp://www.life.hu/news/20150621-tiz-evig-ijesztgette-anyukajat-a-ferfi-vicces-video.htmlTíz éven át különböző módszerekkel hozta a frászt édesanyjára Tom Rogers.NewsThinkstockCukiságbomba robbant Nyíregyházán: Elefántbébi születetthttp://www.life.hu/news/20150621-elefantbebi-szuletett-nyiregyhazan.htmlMegszületett a Nyíregyházi Állatpark nőstény elefántjának, Kwanzának borja. News--Legalább két ember őrülten boldog most hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150621-kihuztak-az-otos-lotto-25-heti-nyeroszamait-szombaton.htmlKihúzták az ötös lottó 25. heti nyerőszámait szombaton. Két játékos is 157 millió forinttal gazdagodott.NewsThinkstockSenki nem foglalkozik Schumacherrel?http://www.life.hu/news/20150621-lewis-hamilton-nem-foglalkozik-michael-schumacher-rekordjaval.htmlLapinformációk szerint formájának és csapata lendületének köszönhetően Hamiltonnak esélye nyílt Michael Schumacher rekordjának megdöntésére, ő azonban nem foglalkozik a német klasszis csúcsával. Most csak és kizárólag a harmadik világbajnoki cím elhódítására összpontosít.NewsMegdöbbentő! Gyilkossággal gyanúsították Colin Farrellthttp://www.life.hu/news/20150620-colin-farrell-golden-globe-dijas-hollywoodi-szineszt-gyilkossaggal-gyanusitottak.htmlSokkoló titokra derült fény a napokban az ír fenegyerekkel, Colin Farrellel kapcsolatban. A Golden Globe-díjas színész egy tévéműsorban vallotta be: tinédzserként egy gyilkossági ügyben volt gyanúsított. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.