Kórházban ér véget Viczián Viktória életének egyik legcsodálatosabb időszaka, a Miss World-választás és az azt megelőző felkészülési időszak. Amikor a kamerák fénye kihunyt, baleset történt a színpadon.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Viczián Viktória sokáig fog emlékezni a versenyre, és nem csak a szép pillanataira. A Magyarország szépe fináléján annyira megsérült, hogy az idáig halogatott térdműtétje miatt kénytelen lesz hamarosan kórházba vonulni. Amikor már nem forogtak a kamerák, magas sarkú cipőjét azonnal strandpapucsra cserélte.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A fináléban leestem a lépcsőről. Túl sokan voltunk a színpadon, sok volt a csúszós konfetti, végül megcsúsztam. Sajnos pont arra a térdemre estem, amelyben porcleválás van. Eddig halogattam az operációt, mert ismerek olyan lányt, akinek rosszabb lett az állapota műtét után. Én táncolok, és szeretnék is még sokáig, így most kénytelen leszek kés alá feküdni. De most ez legyen a legkisebb bajom, élmény volt az egész verseny, igyekszem még élvezni a végét is. Persze sajnálom, hogy nem én nyertem, de ezzel nem vagyok egyedül, és szívből örülök a győztes, Kiss Daniella sikerének” – mondta fájdalmai ellenére is töretlenül mosolyogva Viktória.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 

/1506/Csill201562212129