Majdnem egy évet volt börtönben Czifra Noémi szerelme

Forrás: TV2 -
Czifra Noémi börtön szerelem Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az egykor tündöklő szépségű műsorvezető mostanában ijesztően néz ki, beleöregedett a megpróbáltatásokba, továbbá rengeteget fogyott. Czifra Noémi, akit korábban öt hónap börtönre ítélték két évre felfüggesztve közokirat-hamisítás miatt, akkor azt mondta, az egész ügy egy félreértés. Most azonban újra elővették és börtönviselt párjáról kérdezték.

Tovább gyűrűzik az RTL Klub egykori műsorvezetőjének drámája. A Blikk ugyanis megtudta, hogy nem csak Noémi, de a szerelme is összetűzésbe került már a törvénnyel. A lap információi szerint a férfi korábban 11 hónap börtönt kapott. Nóci persze végig látogatta és hazavárta párját.

Czifra Noémi kisfiával. Forrás: TV2

"Igen, igaz, valóban börtönben volt, de ennek vége. Végre családban élünk megint! Vele is minden rendben van már, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ha ránézek a kisfiamra, ő is újra ragyog. Amíg a párom börtönben volt, rendszeresen látogattam, nem ingott meg a szerelmünk. Nem bujkáltam, bárki láthatott, amikor beszélőre mentem hozzá a fegyintézetbe.

A 11 hónapot, amit bent töltött, hűséggel kivártam - fogalmazott Nóci. Meghat egyébként, hogy aggódnak értem a nevüket nem vállaló ismerősök, de az életem jó irányba fordult, és rendben van velünk minden. Ez egy folyamat volt, mert a dolgok nem egyik napról a másikra romlanak el, és jönnek helyre" - magyarázta Nóci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.