Pfuj! Gumikesztyű került a fánkba

Forrás: Mirror -
fánk gumikesztyű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy terhes anyuka egy kis édességre vágyott, ezért beugrott egy szupermarketbe, és vásárolt egy fánkot. Arra nem számított, hogy a csemege egy kis extrával érkezik.

Épphogy túltettük magunkat a KFC-s "patkány-vagy-csirkén", újabb panasz kelt szárnyra az interneten. Egy terhes brit nő a Tescóba ugrott be, hogy vásároljon egy karamellás fánkot, aminek a töltelékében talált valami egészen izgalmasat.

Forrás: Mirror

A kezdeti döbbenetet követően a szerencsétlenül járt nő megmutatta az áruház ügyfélszolgálatának, hogy mire harapott rá. Kiderült, egy kék gumikesztyűt majszol. Bocsánatot kértek a nőtől, akinek a fánk gyártói felajánlottak egy csomó ingyen fánkot, illetve a Tescónak is rengeteget adtak ingyen az édességből.

Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegtámadta édesanyját a Csillagok háborúja sztárjahttp://www.life.hu/news/20150624-jake-lloyd-megtamadta-es-bantalmazta-az-edesanyjat.htmlSúlyos betegséggel küzd az egykori gyermekszínész, emiatt pedig teljesen kiszámíthatatlanná vált a viselkedése.NewsNorthfotoElhunyt az Űrgolyhók sztárjahttp://www.life.hu/news/20150624-elhunyt-dick-van-patten-az-urgolyhok-sztarja.htmlElhunyt az Űrgolyhók sztárja, Dick Van Patten, amerikai színész.NewsAFPÍgy emlékezett a Titanic rendezője elhunyt barátjárahttp://www.life.hu/news/20150624-james-cameron-is-megemlekezett-james-hornerre-a-titanic-zeneszerzojere.htmlJames Horner zenéje milliók szívét érintette meg, a tragikus balesetben elhunyt zeneszerzőt pedig nemcsak a rajongók, hanem régi barátja, a Titanic rendezője, James Cameron is gyászolja.News--Vereckei Ákosék olyan kajakot építettek, amilyet még sosem láttálhttp://www.life.hu/news/20150624-vereckei-akos-muanyag-palackokon-kajakozott.htmlElég különleges kajakba pattant Vereckei Ákos, aki műanyag palackokból készült járművel szállt vízre. News--"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.