A fiatal énekesnő köztudottan szereti magát korban hozzá illő modell barátnőivel körbevenni – ezúttal azonban valaki egészen más csatlakozott a countryzenészből lett popsztár köreihez.

Taylor Swift és Karlie Kloss barátsága (és leszbikus csókja) legalább olyan híres, mint az, hogy Taylor mennyire rossz viszonyt ápol Katy Perryvel. A popzene egyik legbefolyásosabb énekesnője szereti a sztárvilág ifjú tagjaival együtt elütni az időt, például egy nagyon stílusos vacsorapartin.

Jobbról Karlie, balról Taylor - Így bulizott Emma WatsonForrás: Twitter/Lauren Aquilina

Ám, mint kiderült, nem csak velük: egy nemrég közzétett fotó tanúsága szerint immár a Harry Potter sztárja, Emma Watson is ott van a barinői között. A két híresség Taylor londoni show-jának backstage-ében pózolt együtt néhány másik pajtinőjével együtt, köztük Martha Hunttal, Karlie Kloss-szal (ki mással?), az Echosmith énekesnőjével, Sydney Sierotával és a szintén énekesnő Lauren Aquilinával.

Így lett stílusikon Taylor Swift
Idegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Lássuk, hogyan divatozott az énekesnő az utóbbi években!