Ahogy a Life.hu is megírta, hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van és különleges kezelésekben bízott. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár 2014. augusztus 6-án feladta a harcot. 

Bajor "természetes kemoterápiás" kezelést választott a hagyományos gyógymód helyett. Azért döntött így, mert bízik abban, hogy ennek nincsenek káros és maradandó mellékhatásai. A nála alkalmazott B17 a sárgabarack magjában található meg a legnagyobb koncentrációban, és az ebből készített vitamint daganatos betegeknél alkalmazzák természetes gyógymódként a rákos sejtek elpusztítására, szaporodásuk gátlására. 

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

 Az alternatív kezelést végző Vargha Zoltán Bajor Imre halála után sokan kuruzslónak kiáltották ki, majd ezt követően vizsgálat is indult ellene. Most - a hot! információ szerint - 12 millió forintra büntették az "orvost", mivel a férfi semmivel nem tudta igazolni, hogy az általa gyógyhatásúnak titulált módszernek bármilyen valós hatása lenne. A Gazdasági és Versenyhivatal szerint az pedig csak még tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy leggyakrabban végső stádiumban szenvedő betegeket "talált meg" Vargha, akik bármit megtettek volna annak érdekében, hogy meggyógyuljanak. A férfi minden vágad tagad, és ragaszkodik ahhoz, hogy nem fizet.