Corinna Schumacher győzelem Gina Schumacher Michael Schumacher bajnokság lovaglás verseny aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége és 17 éves lánya magára hagyta a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert - legalábbis egy időre. Corinna és Gina ugyanis egy svájci lóversenyen szórakoztak hétvégén.

Corrina és lánya egy kicsit elmenekültek a mindennapi gondok elől, hétvégén ugyanis egy svájci lóversenyen kapcsolódtak ki, ahol kiderült, Michael Schumacher lánya, Gina is örökölte a Forma-1-es pilóta versenyszellemét.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

A 17 éves lány is nyeregbe pattant ugyanis a hétvégén megrendezett FEI Európai Reining Bajnokságon Svájcban, amelynek házigazdája édesanyja, Corinna volt. Nem mellesleg Schumacherné is lóra ült - a képekért kattints ide!

A 9 országból érkezett 46 versenyző közül végül Gina Schumacher térhetett haza egy aranyéremmel a junior és fiatal versenyzők kategóriájában. Mindeközben a súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumachert a legutóbbi hírek szerint továbbra is glandi otthonában kezeli egy 15 fős orvosi csapat, menedzsere szerint szépen javul az állapota.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.