Június végén került ki a legnagyobb videomegosztó portálra az a video, amelyen két nő csúnyán összeverekedett. A videó címéről arra lehetett következtetni, hogy két escortlányról van szó, akik állítólag összekaptak egy kuncsafton. Az egyik főszereplőt a Balaton Soundon csíptük el, ahol nem tűnt verekedősnek, és  exkluzív interjút adott a Life.hu-nak, miért tört ki a cicaharc. A lány 21 éves és rendkívül dekoratív.

Nem csak a neve nagyon különleges a verekedős, 21 éves lánynak, akinek balhés videója bejárta az internetet. Ő maga is nagyon szép. Myrtill alkalmi munkákból él, hosztesznek vallja magát és sminkesnek tanulna.  

Forrás: Life.hu

„Úgy terveztük, hogy nyugalomba szeretnénk fesztiválozni, bulizni, de már tegnap találkoztunk a verekedős lányokkal, akik megint  próbálkoztak. Az egyiknek a barátja rám öntötte a piát, de nyugodtak maradtunk a barátnőmmel. Inkább úgy csinálunk, mintha itt sem lennének. Nem tudom pontosan megmondani, hogy miért irritálom őket, valószínűleg fáj nekik, hogy jobb életem van, mint nekik. Az irigység az ilyen. Én nem vagyok amúgy egy balhés csaj, de ha belém kötnek, akkor megvédem magam" - magyarázta Myrtill.

"A múltkori balhén, amikor megvédtem a barátnőmet, elég sokat ittam, és az a lány 10 kilóval nehezebb nálam, így  könnyen le tudott dönteni a földre és bele tudta fújni a paprika spayt a szemembe, aztán megrugdosott. Erre még büszke is, ez az ő szegénységi bizonyítványa" - tette hozzá a lány, aki feltűnő szépségével csak úgy vonzza a férfiak tekintetét.

„Otthon pontosan megterveztem a bulizós szettemet, minden nap mást veszek majd fel. Ha tudni szeretnéd, érettségiztem, most alkalmi munkákból élek, modellkedem, hosszteszkedem. Úgy tervezem, hogy januárban kiköltözöm a barátnőmmel Los Angelesbe és beiratkozom egy sminkes iskolába, ezzel szeretnék majd foglalkozni. Egy kalap alatt említettek a másik lánnyal, luxusprostinak tituláltak, pedig rólam nem található olyan kép, ahol egy külföldi bordélyház oldalán árulom magamat”- tette hozzá a lány.