Élvezzük ki a napsütést, hétfőn jön az újabb vihar

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
vihar napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton folytatódik a napos, csapadékmentes idő, csupán kevés felhő jelenhet meg az égen. Semmi izgalom, nyugodtan lehet napozni. Aztán hétfőn ismét jön a hidegfront.

Szombaton az ország északi és keleti felén időnként még élénk lehet a nyugati, északnyugati szél. Reggelre többnyire 8 és 13 fok közé, az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben 5-7 fokig csökken a hőmérséklet. Délután 24-29 fok várható - írja az Időkép.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Vasárnap is sok lesz a napsütés, egy-egy zápor, esetleg zivatar csak nyugaton és az Északi-középhegységben alakulhat ki késő délutántól. A Dunántúlon megélénkülhet az északnyugati szél. Délután egyre többfelé mérhetünk 30 fok körüli maximumokat.

Hétfőn egy hidegfront hozhat záporokat, zivatarokat. Az északnyugatira forduló szél sokfelé megerősödhet. Hajnalban csupán 15-20 fokig csökken a hőmérséklet, délután 23-28 fokot mérhetünk.

Kedden még többfelé szeles időben lesz részünk, de ismét sok lesz a napsütés, csupán néhol alakulhat ki futó zápor. Délután 24-29 fokra készülhetünk. Szerdától előreláthatólag ismét melegszik az idő, emellett sok napsütésre, száraz időre számíthatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.