Depressziós lett a pornós múltú Éden Barbi

Forrás: Origo -
Éden Hotel 3 Éden Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak dumált, hanem tényleg felhagyott a felnőttfilmezéssel az Éden Hotel női győztese, Gere Barbi.

"A filmeket, ugye, befejeztem. Aztán azt hittem, válogathatok majd az ajánlatok közül, de nem így lett. Depressziós lettem, csak este mozdultam ki, a szerelmemmel. Ő egy negyvenegy éves filmes, hollywoodi produkciókban dolgozik. Végül beláttam, hogy saját kezemben a sorsom: a héten számos helyre szétküldtem az önéletrajzomat"mondta el a Borsnak a lány.

Forrás: Origo

"Enni alig eszem. Egyszerűen nem kívánom. Más ember lettem. Bulikba elvétve járok, nem nagyon iszom alkoholt sem, kizárólag a szerelmemmel, kutyusokkal, a barátaimmal foglalkozom. Anyatípus lettem, gondolkodó, családcentrikus. Úgyhogy rövidesen össze is költözünk, aztán jöhet majd az esküvő, család" - tette hozzá.

"Gagyicelebeken" akadt ki Majka - A Facebookján tette közzé véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-facebookjan-tette-kozze-velemenyet-a-celebekrol-majka.htmlAhogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-bodi-sylvi-lazan-zimany-linda-total-begorcsolve-fesztivalozott.htmlAz egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVV Robin helyén már más feszít VV Anett oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20150712-vv-anettnek-uj-pasija-van-vv-robin-utan.htmlVV Anett nem szomorkodott hosszú hónapokig, hogy rekordsebességgel tönkrement a kapcsolata a VV7 nyertesével, Robinnal. Új pasi oldalán ragyogott a Balaton Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÓriáskeblei miatt majdnem kipottyant a függőágyból Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-metzker-viki-dj-oriaskeblei-miatt-majdnem-kipottyant-a-fuggoagybol.htmlA fél magyar celebvilág, hacsak nem az egész, tiszteletét tette ezen a hétvégén a Balaton Soundon, így nem meglepő, hogy a dögös DJ is ellátogatott Zamárdiba.TV + Sztárok--Marenec Fruzsina, a SportKlub dögös műsorvezetője bikiniben, vizesen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-marenec-fruzsina-a-sportklub-dogos-musorvezetoje-bikiniben-vizesen-foto.htmlA SportKlub műsorvezetője, aki korábban szexi fotókon is szerepelt, vízközelben töltötte a hétvégét. Legnagyobb szerencsénkre pedig posztolt is.TV + Sztárok--Vajna Timi forrónaciban hajóskapitánykodott: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-vajna-timea-andy-vajna-neje-a-az-elso-kekharisnya-regattan.htmlVajna Tímea, akinek a hírek szerint lövése sincs arról, mi szerepel a házassági szerződésében, a hétvégén a Balatonon hajókázott. Méghozzá a Kékharisnya Regattán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.