Új őrület Japánban: legyen az esküvői tanúd egy láma!

Forrás: BoredPanda -
házasságkötés hotel esküvő őrület Japán láma szertartás esküvői tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hozzászoktunk már a japán emberek kreativitásához és furcsaságaihoz, az esküvői tanúként funkcionáló láma azonban egyelőre még nem igazán jött át. Értelme nem sok van, viszont annál mutatósabb fénykép készülhet vele a ceremónia végén.

Országok, kultúrkörök, vallások és emberek válogatják, ki milyen szertartáson szeretné kimondani választottjának azt a bizonyos boldogító igent. Bár általában minden furcsa kelléknek és rituálénak megvan a maga értelme, a tanúként funkcionáló lámák kivételt képeznek ez alól.

Forrás: BoredPanda

A japán Tochiban található Hotel Epinard Nasu házasságkötő termének egyik különleges szolgáltatása, hogy igény esetén a szomszédos állatkert segítségével biztosítja a menyasszonyok és a vőlegények számára ezt a puha szőrű, fehér színű állatot, mint esküvői tanút.

Ráadásul még a szertartás után készült fotózáson is ott maradhatnak. Arról egyelőre nincsenek információk, pontosan milyen összeget is kell kipengetni a lámákért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.