Könnyek között vette át bátorságdíját Caitlyn Jenner

Forrás: AFP/Kevin Winter -
köszönet ESPN Bruce Jenner család Caitlyn Jenner díjátadás könny Bátorság-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemváltó műtéten átesett olimpiai bajnok is ott volt a ESPY díjazottjai között.

Könnyeivel küszködve vette át Caitlyn Jenner az amerikai televíziós csatorna, az ESPN legjobb sportolóinak megrendezett díjátadójának, az ESPY-n az Arthur Ashe bátorságdíjat Los Angelesben.

Forrás: AFP/Kevin Winter
Ekkora dekoltázst még soha nem láttunk! Alig győzte takargatni magát Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20150715-ekkora-dekoltazst-meg-soha-nem-lattunk-alig-gyozte-takargatni-magat-kendall-jenner.htmlA villantásmániás Kardashian-lányok legújabb sokkoló szettjét Kendall Jenner prezentálta. Még a szavunk is elállt tőle.Trend--Új őrület Japánban: legyen az esküvői tanúd egy láma!http://www.life.hu/news/20150715-japanban-egy-hazassagkoto-teremben-engedelyeztek-eskuvoi-tanunak-a-lamat.htmlHozzászoktunk már a japán emberek kreativitásához és furcsaságaihoz, az esküvői tanúként funkcionáló láma azonban egyelőre még nem igazán jött át. Értelme nem sok van, viszont annál mutatósabb fénykép készülhet vele a ceremónia végén.NewsOrigoSzelfivel ünnepelte meg Kylie Jenner, hogy beköltözött új luxuskéglijébehttp://www.life.hu/otthon/20150701-kylie-jenner-szelfivel-unnepelte-meg-hogy-bekoltozott-legujabb-luxuslakasaba.htmlA Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja néhány nappal ezelőtt költözött be spanyol stílusú kacsalábon forgó palotájába, amelynek néhány részletét már meg is mutatta képmegosztó oldalán.OtthonOrigoTörténelmi pillanat! Elhaladt a NASA űrszondája a Plútó melletthttp://www.life.hu/news/20150715-elhaladt-a-pluto-mellett-a-nasa-urszondaja-a-new-horizons.htmlAz űrkutatás történelmében most először közelítette meg ember alkotta eszköz a törpebolygót és holdjait.News--Hisztis díva lett Caitlyn Jennerből?http://www.life.hu/sztarok/20150626-caitlyn-jenner-az-egykori-bruce-jenner-nemvalto-mutetje-utan-hisztis-diva-lett.htmlÚgy tűnik, az egykori hétpróbás olimpikon, Bruce Jenner műtétjével nemcsak nemet, hanem személyiséget és viselkedési formát is váltott. TV + SztárokOrigoKivégezték a magyar származású tanárnő gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150714-kivegeztek-a-magyar-tanarno-ibolya-ryan-gyilkosat-az-egyesult-arab-emirsegekben.htmlHelyi idő szerint hétfő reggel végezték ki az Egyesült Arab Emírségekben azt a nőt, aki tavaly decemberben egy bevásárlóközpont mosdójában megölte a magyar származású Ibolya Ryant.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.